Bróker Marcsika elmesélte, az egzotikus nyaralóhelyen, Belize-ben tudta meg, hogy nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene. Hamarosan könyvet ír, amiben mindent őszintén elmond.

Újra bíróság elé állt kedden D. Sándorné, közismertebb nevén Bróker Marcsi, akit a Szolnoki Törvényszék azzal vádol, hogy 12 milliárd forintot csalt el a cégén keresztül.

„Rossz a vádirat, mert nem csaltam, legfeljebb jogosulatlan pénzintézeti tevékenységért vonhatnak felelősségre. A bíróság korrekt, de a tárgyalóteremben színjáték zajlik. Vicc, hogy egy nyugdíjas követel tőlem 1 milliárd forintot.

Összességében nem okoztam kárt, hiszen több volt a kifizetésem, mint a bevételem. Megbántam, hogy annak idején belevetettem magam az üzleti életbe. Sajnálom, hogy a lányaimat fenyegették miattam, amikor kirobbant a botrány, el is kellett menekülniük Karcagról” – mondta Bróker Marcsi.

Kun-Mediátor – A cégvezető előzetes letartóztatásáról dönt a bíróság D. Sándorné, a Kun-Mediátor Kft. csalás miatt...

Közzétette: Kun24 – 2016. december 16., péntek

A nő három évet ült előzetesben, de tavaly decembertől szabadlábon védekezhet. A vádirat szerint a nő a budapesti székhelyű Kun-Mediátor Kft. képviselőjeként a cég 15 éves működése alatt 12 milliárd forintot meghaladó kárt okozott az ügyfeleknek.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Kun24

(blikk.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
A mai napig nem találják azt az ügyvédet, akire rábízta az itthon eldugott milliárdjait...abban a reményben, hogy időnként küld pár milliócskát a búvóhelyre.
A "vagyonkezelő" másként gondolta, és megpattant.
csak úgy....
tálalj ki marcsi,-különben hova tünt a kósa lali örökös nöje?
namihami
Az előszó megírására felkérte a Kupaklalát.
Helyben vagyunk...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok