Több ezer ember gyűlt össze pénteken délután a Kossuth tér déli oldalán, a metró kijáratánál a Magyar Hírlap szimpátiatüntetésén, amelyet a Gój Motorosok jelentettek be.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@1951: nem volt néhány ezer. ott voltam.
nanena
@1951: Talán ha nem a Gój Motorosok szervezték volna. A szélsőjobbnak ennyi a támogatottsága. Bár van aki nagyítja. És van aki nemzeti érzelműeknek mondja őket.

nyirtass


@ugyeugye: megszámoltad őket?- vagy így is többet láttál belőlük mint szerettél volna?
Megvígasztallak benneteket, hogy akár napi szinten is gyorsabban nő a támogatottságunk mint a gomba.
Minden ember /legalább is a többség/ szeretne bűnözőktől megtisztított társadalomban becsületen és békességben élni.
Természetesen akiknek ez nem érdekük azok tiltakoznak ellene. Ezért tiltakozik gyurcsány is. Fél, hogy elesik a húsos fazéktól. Vannak még egypáran mellette, úgy kell nekik.
ugyeugye
@nyirtass: beszótááá? :)

ha nem tetszene, elmentem vona?????? nyirtass, ne izélj mááá pls!
furfang
Minden esetre ahhoz képest, hogy nem Orbánék szervezték a demonstrációt pár ezer az nem kevés ember, és ebben az időben!!! És elég korán volt ahhoz képest, hogy mégiscsak péntek és munkanap volt. Az azért egyértelműen látszik, hogy kezd az embereknek elege lenni ebből a hektikus, kézi vezérlésű, és meglehetősen dilettáns kormányzásból. Az azért muris, hogy a " kormányközeli " hírek egy hangot sem szóltak a tüntetésről. Ez tényleg nem sajtószabadság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.