Egy gondosan megválasztott stratégia állhat az Orbán Viktor miniszterelnök által bemondott december végi, január eleji járványcsúcs mögött - véli egy szakértő. Az időzítés azért lenne ideális, mert akkor nem csúszna össze az erős koronavírus-járvány az éves influenzával.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ez úgy hangzik, mintha orbán parancsolna a járványnak IS! Az eddigi intézkedései nem igazán azt mutatják, hogy "kézben" tartja a dolgokat- és főleg nem felkészülten.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@simmering73: Nem "beszopni" kell, hanem megérteni, amit mond. Ez láthatóan nem nagyon sikerült itt senkinek.
szegfue
Azt még elhiszem, hogy az előző évek tapasztalata alapján meg lehet határozni: kb. melyik hónapban "várható" az évenkénti influenza... de azt már nem hiszem el: lehet "tervezni" a Covid járvány ujabb hullámát ugy, hogy ne ütközzön az influenzával! Tervezni csak olyat lehet, ami függ az embertől... a járvány pedig nem az... O.V. hiába is akarja ezt is tervezni!
Nessy
Aztán ezt a vírussal is megbeszélték? Esetleg stratégia partnerséget ajánlottak neki? Kijelölik neki kormány szinten, hogy mikor, hol kiket támadhat meg? Van még pár Mekk Elek ezen a területen?
Málna
@Nessy: A vírussal nem beszélni kell, hanem alkalmazkodni hozzá. Szerintem érthetően elmagyarázták a cikkben.
Béla333
Ezért aztán most tudatosan bedobják a gyeplőt a lovak közé...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.