Nem bírják a mentők a terhelést, így vannak olyan koronavírus tüneteket produkálók, akiknek személyesen kell bemenniük Budapesten, hogy levegyék tőlük a mintát a teszthez. Közben egészsgügyi dolgozókat vezényelnek át a Korányi Intézetbe - írta a Portfolio.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@sgl: Inkább " okos személyzetet " kellene találni a fürkészeknek...Mennyire igaza volt a cserben hagyott Fekete Nővérnek ...!!
Nessy
@kereső: Ahogy mondod. Nem ok nélkül dolgoznának szünetekkel váltásban, csak két monitort figyelve, elméletben. Életempárja (még sok éve) azért nézte meg "odaát van e az igazság", mert nem vették észre, hogy mellé ment az infúzió, csak amikor a gép sivalkodott. Visszahozták, de egy megváltozott ember jött vissza.
Nessy
@Clavigo: Most jönnek rá a paciensek is, csak kissé elkéstek! De "odafönt" még mindig nem tudják, vagy csak nem akarják!
Lepényleső
...és az út folyamán adott esetben nyugodtan fertőzzön tovább,vagy az a szándék netán?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.