Levágta magáról a nyomkövetőt a jegyese megölésének kísérletével vádolt fiatal, és megpróbálta megölni új barátnőjét, valamint annak anyját is; az ügyészség a két ügy egyesítését indítványozza és letöltendő börtönbüntetést kér a vádlottra – közölte a Fővárosi Főügyészség vezetője az MTI-vel szerdán.

Ibolya Tibor közleményében felidézte:

a fiatalkorú 2018-ban, korábbi párkapcsolatában a jegyese életére tört, emiatt büntetőeljárás és nyomkövető eszközzel biztosított bűnügyi felügyelet alatt állt.

A történtekkor 16 éves fiú viharos, "se veled, se nélküled" szerelmi viszonyt folytatott a kiskorú lánnyal, akit alkalmanként meg is ütött.

A lány végül szakított a fiúval, aki azonban ezt nem tudta feldolgozni. 2019 augusztus 8-án levágta magáról a nyomkövetőt, és egy bicskát magához véve Budára, a XI. kerületbe ment, ahol a lányra és a lányát védeni igyekező édesanyára támadt. Mindkettejüket többször megszúrta. A fiatalkorú támadó csak akkor hagyta abba tettét, amikor az édesanya telefonon segítséget kért. A lány életét csak az időben kiérkező, szakszerű mentőorvosi ellátás mentette meg – tette hozzá a főügyész.

Az ügyészség a fiút előre kitervelten, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérletével, valamint a bűnügyi felügyeletből eltávozása miatt fogolyszökés vétségével vádolja.

Ibolya Tibor megjegyezte: a törvény szerint a fiatalkorúra kiszabható szabadságvesztés legfeljebb 15 év lehet.

A vádlott jelenleg letartóztatásban van, az ügyészség indítványozza, hogy a korábbi ügyét egyesítsék a mostani vádemeléssel. Abban az eljárásban februárban emelt vádat a fiú ellen az ügyészség, amiért 2018 márciusában féltékenységből megütötte, majd a fagyos Dunába lökte jegyesét. A lány kimászott a folyóból, de a fiú ezt követően is bántalmazta, aminek eredményeként a lány közvetlen életveszélyes állapotba került.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
no most...azt az ügyészt ,bírót is pofán rúgnám,aki ezt az állatot szabadlábon hagyta...bezzeg a karalábétolvajokat előzetesbe teszik!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: tibim,te börtönörnek készülsz ?
luiz
@csak úgy...: XD börtönőr, egyenruhában is köcsög lenne a sitten
Namely
@csak úgy...: hogy jön ide a fidesz? Tehát a kommentem azokról a ballib KOMMENTELŐKRŐL (és véleményformálókról) szólt, akik nem tudják eldönteni, hogy a józan észnek, vagy a dogmáiknak kellene inkább hinni.
A fidesz nem kommentel ide és nem is sír, ha egy bíró bezár valakit.
Most biztos azt fogod írni, hogy "dehát a fidesz van hatalmon miért nem változtat ezen", de a fidesz nem változtathat a kommentelési szokásokon, mert erről volt szó.
Érteni?
:)
csak úgy....
@Namely: olvasgasd durbincsot és a vadhajtásokat! azok neked valók.
surdilloFUJT
@Namely: Ne menj a napra,mert eldurran az 1 bites agyad!!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. October 22., 21:13
Polgár Tünde felől rárohadhat a fiára a koszos ruhája
Itthon - 2020. October 22., 20:56
Motoros és egy teherautó csapódott egymásba