A Volner Párt a középosztály szélesedését és gyarapodását kívánja segíteni, mert a középosztály viseli a társadalmi terhek legnagyobb részét – jelentette ki az alapító-pártelnök csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Volner János független, korábban jobbikos országgyűlési képviselő úgy vélekedett, hogy a középosztály képviselői képesek Magyarországot felemelni és előremozdítani. Vagyis az egyre szélesedő osztály tagjainak kell az országot jellemezniük, nem a jobb- és baloldali oligarcháknak – tette hozzá.

A politikus felhívta "a baloldalra szavazó nagypapák és nagymamák" figyelmét arra, hogy a jelenlegi baloldal nem a munkások, hanem "a homoszexuálisok és a milliárdosok" érdekeit képviseli.

Közlése szerint a jelenlegi baloldali politikusok azért dolgoznak, hogy

"homoszexuális férfiak kötelező iskolai tanórákat tarthassanak a kisunokáik részére, reklámozandó a homoszexuális életformát". Azért dolgoznak, hogy "homoszexuális férfiak a kisunokáikkal megegyező korú kisfiúkat és kislányokat fogadhassanak örökbe"

- fogalmazott.

Ugyanakkor – folytatta – aki a baloldali pártokat támogatja, az a milliárdos üzletembereket támogatja. Mint mondta, a három utolsó baloldali miniszterelnök, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon egyaránt olyan üzletemberek, akik a multinacionális nagytőke érdekeit szolgálják.

A Volner Párt normális értékrendű pártként ezeket a törekvéseket elutasítja – mondta Volner János.

(MTI)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mary
Hallottam egy riportot a rádióban, egy volt jobbikos polgártárs évek óta erőszakolta saját lányát
A kislány nyilatkozott a riportban, hogy mind őt mind az anyukáját( feleséget) megfenyegette apuka, így évekig nem derült fény a dolgokra
Apuka börtönbe került
Na ennyit a szélsőjobboldali politikusokról
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
Aztán majd jön a szegedicsanád-effektus...
Eladott Ország
@Clavigo: tegnap, 23:09 ♦ Pont azt akartam írni. Volner egy lefizetett fidesz bérenc, vagy simán csak egy elmebeteg!
ómió
Na! Egy újabb "egészségpárti fórum"?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
karma1
@terlasz: A csanad legalabb abbahagyta, mikor kiderult, hogy o is zsido, de ez nem fogja, mert o egy karrierista megelhetesi politikus. A csanad az asszem pap (is) volt, - neki is megvolt a maga "meloja", feladata. volnernek semmije sincs, csak az idult agyu politizalasa...:(
karma1
@Eladott Ország: Hat igen... Egy latens buzi - mert szerintem volner az ! -, meg egy kozismerten gyakorlo alkesz all ki "uj" parttal ! Az eszem megall! Bomlasztjak a baloldali osszefogast - de nem hiszem, hogy sikerrel tudnak tenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.