Mint arról beszámoltunk, Fürjes Balázs bejelentette, hogy csak “vicceltek”, amikor elálltak a Városligetbe tervezett, ám a választás után leállított három épület felépítéstől. Belengette, hogy esetleg népszavazás dönthetne az egyelőre felfüggesztett kormánytervről.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
vitriol
baán lászló, még tarlós idejében önkényesen átrajzolta a Városliget arculatát, a főpolgármester-változást figyelmen kívül hagyva, továbbra is erőszakolta elképzeléseit. Sorban vágta ki a fákat, aminek a ligetvédők próbáltak határt szabni,végül ők húzták a rövidebbet, mert a kormány bevetette a szurkolói kemény magot,akik nem riadnak vissza a fizikai erőszaktól sem! Ehhez társult orbán kinevezésével fürjes balázs "nyájas" erőszaktevő, aki alig titkolt pofátlansággal akadályozza a főpolgármester működését. Ha normális országban akarunk élni, akkor az ilyen kétszínű rosszindulatú aknamunkásokat ki kell iktatni mindennapi életünkből, akár civil összefogással is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.