Kovács Zoltán közösségi oldalán jelentette, hogy letiltotta a Twitter az About Hungary-t, amit Magyarország Kormányának hivatalos fiókjaként említ. Arra is rájött, hogy mi lehet az ok! Frissítve! Az oldal újra működ!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Szépen, folyamatosan és egyre gyorsuló mértékben hozzáhülyültek a pórázukat tartó Gazdájukhoz.
Gazella
rendesen hülye vagy libernyákoló zolika... a dagadékkal együtt!
RonaGyuri
a cikk hivatkozása sokat elmond a liberális internacionálé bő évtizeden át regnáló alelnökéről, a miniszterelnök.hu által képviselt orbáni fordítás szerint: "Loopy liberal"!!!
A derék Encyclopædia Britannica szerint:
Definition of loopy = "having or characterized by loops",
ahol
Definition of loop = "a curving or doubling of a line so as to form a closed or partly open curve within itself through which another line can be passed or into which a hook may be hooked"
Na ő igazán tudhatja!!! =))
namihami
@RonaGyuri: Tudom, hogy a hozzászólás elsősorban nekünk, brancsbelieknek szól. Akik, ha nem értjük, legfeljebb utánanézünk (már, akinek kell). De gondolj itt néhány olyan kommentelőre, akit ugyan értelmes, magára valamit is adó ember mégcsak el se olvas, de azért mégiscsak röhögünk a ""bölcsességeiken"" Tehát, az oldal szinesítésére igen, értelmes beszélgetésre alkalmatlan. . Na, azoknak, még ha magyarul írsz, az is bonyolult, pláne ha egy idegen nyelvi fordulattal találkozik véletlenül.
Ezért: Please, translate it!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/12/kov%C3%A1cssoros.jpg
"Soros-kórus készen áll, hogy színpadra lépjen. Kovácsnak meglágyult az agya. Soros lágyulása van. Így aztán egyáltalán nem feltételezem róla, hogy tudja, mi az a kórus. Ha tiszta hangon énekelnek férfiak és nők a kórusban, az nagy élmény, mert egyként szólnak szépen. Konkrétan nem a Kovácsék összpapagáj rikácsolására gondoltam, mert az nem hasonlítható össze a tiszta hanggal. Több szólamban sem bírnak énekelni, az meghaladja képességüket. Hamisan és hazugan hangjukkal, mondandójukkal bazseválni olyan rettenetes élmény, amibe beleremeg az ország. Mert ezek az emberek hangjait is ellopják. Mindent. Ezek csak vertyognak: se kormányozni, se az emberekkel együttműködni nem tudnak. Nem is akarnak. Fidesz kamarakórust pedig nem jelez egyetlen zenei- és propaganda irodalom sem. Ebből a világon csak egy van. …és pont nekünk jutott. Egy szenilis karmesterrel."
Kovács elvtárs olyan, mint régen a Bélással működő wurlitzer. Bedobják az érmét, megnyomják a megfelelő gombot (migránsvaker, Soros hadova, jobban teljesít, mindmeghalunk…), és már is üzembiztosan játssza az aktuális csasztuskát. Igaz, néha serceg meg a tű is ugrik olykor, de általában azért sikerül, a penzumot teljesítenie, annyi különbséggel hogy Kovács Wurlitzer Zoltán nem éri be bélásokkal. Milliókkal működik. Valamint ha akarjuk ha nem, ő csak nyomja az idióta szövegét. Itt lenne az ideje megszüntetni az "áramellátását" ! Azonban a technika fejlődése megállíthatatlan. A Kovács-féle automaták manapság már papírpénzt is elfogadnak. Akár nagyobb címleteket is, sőt, Dollárt és "Ejurót" is, főként. A modern kor wurlitzereit ( Hollik István , Halász János, Böröcz László, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Nacsa Lőrinc, etc...), már eleve így tervezték.
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs igazad van, de ebben pont az a poén, ahogy ez a retardált dagadt törpe angolkodik!!! Úgy fordít szó-szerint, ahogy az angol nem mondja, sőt mint esetünkben nagyon mást jelent. S ráadásul tőle, aki már volt minden, csak rendes ember nem, s a girbegurba szalagozás pikánsan is hangzik!
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs ezt @namihami: -nak szántam!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
jesz
benézte az amerikai döntéshozó, feloldották a zárlatot...újra működik a " Twitterünk"...
legott
Ha lenne elég pénzem, bérgyilkosokat fogadnék, hogy likvidálják az összes fideszes potentátot, Orbánnal az élen.

Érted, csak azért élnek még és rombolnak, pusztítanak a geci fideszes politikusok - azért halnak meg a szüleid idő előtt, pedig élhetnének -, mert nincs elég pénzem.

Ha lenne elég pénzem, Orbán Viktor már nem élne.
Van ebben az országban valaki, akinek van elég pénze, hogy Orbán már ne éljen?
legott
Én pénz nélkül is kiiktatom Orbánt, ha mindet megszervezel és minden fegyvert biztosítasz.
Kell a terv és a fegyver.

A kézifegyver és a kések a magam védelmére kell, de nem árullak be.
Ha belehalok, az sem érdekel. Éltem már eleget.
12 évvel ezelőtt majdnem meghaltam, és jó volt - de ezek a gecik visszarángattak ebbe a kurva életbe!
A faszom sem akar köztetek élni, ti velődig romlott gecik - minden akaratotok beteg.
Ti is csak éltek a halálotokig - gecik !!!
Hagyjatok már békén!

Masszívan megfigyelnek, szóval új elérhetőségi pont kell.
Szervezd le, szupertitkosan, és én kiiktatom a büdös cigányt.
Mennyek ki Amerikába először és ott személyesen egyeztessünk az elnök kiiktatásáról?

www.youtube.com/watch?v=AltjBNZOjek
legott
Te azt hiszed, hogy nekem ez tetszik?
Beteg faszparaszt elhízott dagadt amerikaiak - mert jól hangzik?

Simán bombát dobnék rájuk - az elhízott faszpatraszt amerikaiakra.

Aki paraszt, az is marad - az egész világon, geci!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.