Súlyos, több szerv károsodását okozó gyulladást okozhatnak a Covid-fertőzés szövődményei - figyelmeztetett a Dél-pesti Centrumkórház főigazgatója.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Riogatásra jó...csak azt felejtették el közölni...hány éves...és hányfajta ,súlyos ,akut betegségben szenvedett előtte!!!a halálozási statisztikák továbbra is azt mutatják hogy az aggok,meg az amúgy is súlyos betegek hunynak el...és abban is biztos vagyok hogy a lélegeztető gépeken sem a focidrukkerek lógnak az intenzíven...csak ha közölnék a dolgokat a tényeknek megfelelően,kipukkadna a covid lufi!! Milyen brutális világjárvány az, amiben nagyjáéból annyian haltak meg ,mint autóbalesetben...na ne röhögtessenek...és ezek tények...1 014 462
Idei halálos közúti balesetek
Pálinkás Pál
Egyébként hűséges pártkatona...: "Eltérő volt a Fidesz-frakció és az egészségügyi államtitkárság véleménye a Szent László – Szent István kórház alkalmas vezetőjéről is: míg Szócskáék Müller Pétert, az intézmény orvos igazgatóját támogatták, addig a Fidesz-politikusok Vályi-Nagy István, az egykori Szabolcs utcai kórház főigazgatója mellett tették le a voksukat. Úgy tudjuk, az ő „megfelelőségi indexét” erősítette Mikola István, az első Orbán-kormány egészségügyi minisztere."
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.