Kásler a béremelésről beszélt.

Végre Kásler Miklós is megszólalt a koronavírussal és az egészségüggyel kapcsolatban – így látja a helyzetet

Történelmi előrelépést jelent az egészségügyi dolgozók bérfejlesztése – közölte az emberi erőforrások minisztere hétfőn Facebook-oldalán.

Kásler Miklós azt írta, hogy elkötelezett az ágazati dolgozók elismerésében, az infrastruktúra fejlesztésében és a gyógyítás színvonalának további emelésében.

"Az orvoskollégák átütő erejű béremelése miniszteri küldetésem egyik fontos alappillére" – tette hozzá.

Kiemelte: az orvosok, ápolók és az őket támogató szakdolgozók számíthatnak a magyar kormányra, amely elkötelezett egy olyan hatékonyan működő ellátórendszer mellett, amelyet a benne dolgozók magukénak éreznek.

A magyar emberek számítanak az egészségügyi dolgozókra, különösen a következő időszakban – fűzte hozzá.

A miniszter úgy fogalmazott: "a magyar egészségügy párját ritkító szellemi tőkéje és az elkötelezett szakdolgozók olyan nemzeti értéket testesítenek meg, amelyet gyarapítani és megbecsülni érdemes. A mostani orvosi béremelés ennek szellemében történik meg."

Forrás: MTI

Kép: Facebook

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Igen kb 20 évvel ezelőtt is már normális fizetést kellett volna adni az eü ben dolgozóknak és nem aprópénzért kell 24-36 órán át dolgoztatni őket, akkor talán nem vándoroltak volna el az orvosok és nem lenne gond az egészségüggyel! Most már késő bánat már a külföldön dolgozó orvosok megtapasztalták, hogy milyen igazi pénzért dolgozni normális körülmények között !!Ezt az MSZP és a fidesz jól elkurta kb 20-30 évre lesz szükségünk, hogy újra jó szakemberek dolgozzanak,ha egyáltalán lesz ilyen!
Gazella
Orvosok a személyzet nélkül nullák!
ómió
Pedig a Böszme is "adott" nekik egy havit! Ja, nem! Lenyult tőlük!
cikicakk55
Ez így nagyon nagy feszültséget fog kiváltani az orvosok és a szakápolói személyzet közt. Igaz,hogy pár hónappal ezelőtt Ők kaptak (Orbán szerint) 500.000 ft-ot,amiből végül a kezükbe,csak 320.000 jutott el, a többi a kormány zsebében maradt,de az csak egyszeri megsegítés volt és mikor megkapták,akkor már hónapok óta dolgoztak 12 órákat,mert kevesen voltak. Most viszont rengeteg a beteg,sokkal több,mint tavasszal és valamiért nem is veszik komolyan a kontaktokat. Az ápolónőket és az ápolókat továbbra sem szűrik.Megértem,hogy az orvosok is túl hajszoltak,kevesen vannak,de a munka dandárját a nővérek,ápolók,beteghordók,laborosok és a mentősök végzik. Na és a körzetorvosok mit kapnak? A körzeti gyermekorvosok?
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
csipetke
"Átütő mértékű béremelés".Túl kevés,túl későn. Kásler már orvos korában milliókat keresett,ő egy igazi orvosbáró volt,a 4.75 milliós fizetésével,és a többi nagylóvéval,amit a gyógyszergyáraktól kapott a gyógyszerek embereken való kipróbálásáért,na és amit a betegek dugdostak a zsebbe.Elég rég rontja itt a levegőt,hogyhogy csak most lett elkötelezett a kollégái bére iránt,mikor a gazdájával együtt be vannak [email protected],hogy maga alá temeti őket az eü-s katyvasz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok