Pert indít a Kétfarkú Kutya Párt elnöke, mert a XII. kerület hónapok óta nem enged betekintést azokba az iratokba, amikből kiderülhetne, hogy miért fizetnek tízszer annyit egy parkolási szoftveres cégnek, mint a szomszédos kerület. Egyre kevésbé vicces a politikai légkör a XII. kerületben, mióta a Kutyapárt elnöke is bent ül a testületben. A szeptemberi ülésen Kovács Gergelyt a jegyző ismét a kerületi parkolási céghez irányította a kellemetlen kérdéseivel, ahonnan pedig a jegyzőhöz küldik vissza. Több mint 100 napja pingpongoznak vele, most megunta.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az egy dolog, hogy a Fideszes vezetésű Önkormányzat a jelek szerint így lopja ki a közpénzt, de vajon mi a fenét csinálnak ilyenkor az MSZP-s és a DK-s képviselők? Miért nem kiabálnak, tán csak nem ők is és pártjaik is részesülnek a lopott pénzekből? (Lásd még 2/3 - 1/3os osztozkodás, korábban?!)

"van egy parkolós szoftverszolgáltatást nyújtó cég, a Sessionbase Kft., ami szinte egyeduralkodó a fővárosban és jelentős, racionálisan nehezen magyarázható árkülönbségekkel dolgozik. A kerületektől kikértük az adatokat. Ferencvárosban például Bácskai János fideszes polgármestersége idején a szolgáltatásért havonta bruttó 8 millió forintot fizetett a kerület, de ahogy lecserélődött a városvezetés, az ár jelentősen lecsökkent. Az új vezetés, Baranyi Krisztináék a Sessionbase-től új ajánlatot kaptak, amiben változatlan feltételek mellett már jóval kedvezőbb ár szerepelt: csupán bruttó 3 048 000 forint. Kevesebb, mint a felére eshetett volna vissza a havidíj, ha a kerület elfogadja az ajánlatot."
Lepényleső
Pert? Fülemülét? Ahol jobbról,balról is a bánnak szól minden madár éneke,- csak úgy mint a walesi bárdok zenéje?
Nyírfa
Egy, csak egy legény van talpon a vidéken...
Gazella
@Lepényleső: Paff ...Süsü a bűvös sárkány.. a fülemüle zenéről jutott eszembe...
Béla333
Az egyszem valaki aki a köz, a mi érdekünket képviseli, az egy viccpárt első embere.
Semmi kedvem nincs nevetni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.