13 óráig a választásra jogosultak 24.37%, 18 935 fő szavazott Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókerületében az időközi országgyűlésiképviselő-választáson – derül ki a Nemzeti választási Iroda adataiból.

Itt a legfrissebb számadat a szerencsi választásról

A valasztas.hu adatai szerint a legutóbbi parlamenti választáson, 2018. április 8-án 13 óráig a választók 38,69 százaléka jelent meg az urnáknál. Az országos átlagadat 42,32 százalék volt.

A posztért öt jelölt indul. A szavazólapokon – sorsolás alapján – a következő sorrendben szerepelnek a jelöltek: Biró László (Párbeszéd-MSZP-DK-Momentum-LMP), Váradi Gábor (független), Koncz Zsófia (Fidesz-KDNP), Sóváriné Bukta Erika (Demokrata Párt), Tóth Ádám (független) – írja az MTI.

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Horizont: Gondolom ,,tegnapelőtt " hozták össze "...Mára már tömegpárttá vált Szerencsen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Jakobinus Péter, a történelemtanár, ez a tesztoszteron-túltengő, az avasi Pataky Attila-hasonmásversenyen is csak a kilencedik helyet elérő kis mitugrász-akarnok, nagyon elszámította magát.
Azt gondolta – és erről minden bizonnyal meg tudta győzni Ferenc testvért is – hogy az ebben a térségben jelentős, hagyományosan antiszemita és cigányellenes lumpen, baloldali szavazókat nem zavarja Bíró László "judapestezése", sőt, még tetszeni is fog nekik, és jól behúzza a körzetet.

Hogy illik rád a zakó Jakab? Nem szorít?
advocat
@Shikari: Persze mert téged megfizetnek. És ne feledd az ország 52 %-a más "vallású".
verőce21
Jólesik újra és újra leírni, és jólesik újra és újra olvasni is.

Az ellenzék vasárnapi veresége a szerencsi időközi választáson jó néhány politikusukból kihozza az emberalatti ösztönlényt.
Gréczy a hírre egyből magához nyúlt... Kunhalmi nekiszaladt a legelső ajtónak.., Bangóné a földre vetette magát és számolni kezdte maga körül a patkányokat,..Hadházi megmássza az Eiffel tornyot kívülről...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok