Állításuk szerint a független képviselő még meg is nézhetett minden neki gyanús iratot a jobbikos Bíró Lászlónál, és akkor megnyugodva távozott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Előfordulhat, hogy Hadházy, volt fideszesként, ismeri a volt fiatal demokraták rafcsi lelkét!
.
Őféleségének két választása lehet! Vagy győzelem, vagy pasli szudá oda ahova való!
karma1
Allitolag nemcsak Hadhazy, de mindenki tudta, hogy ez a Biro milyen rasszista kijelenteseket tett, hogy velekedik pl. a romakrol - talan ezert nem szavaztak o"ra'.
Hu de gyorsan reagalt az ellenzek! Na, ilyenkor rohog a markaba egy jot a dagadt focista, es hatradolve issza le magat a sajatfozesu palinkajaval.
karma1
Van egy olyan erzesem, hogy arrafele senki sem akarta az ellenzeki oldalrol vallalni a jelolest, es "ha lo nincs, akkor a szamar is jo" alapon inditottak Birot a valasztason, es vagy elfelejtettek atvilagitani, vagy tudtak, ismertek a multjat, de mint a legkisebb rosszat inditottak, es most, hogy rendesen leszerepelt, gyorsan el akarjak magukrol haritani a felelosseget, hogy ezt bizony akarva-akaratlan, de piszkosul beneztek! Most mit mondjanak Hadhazynak? Hogy bocs, tudtuk de ezt a nehez korzetet a rosseb se akarta vallalni az ellenzek reszerol, igy orultunk Bironak, vagy akar az ordogok oreganyjanak is, ha elvallalja? Sok kerdes van, de a csalas tenye meg a mocskos kampany is mond valamit...:( Vagy elorevetiti 22-t... Na, az vegzetes lenne!
Nyírfa
Ennek tudatában indítani Bírót orbitális hiba volt, a fidesz '22-ig fogja mantrázni, hogy megint csorba esett a baloldal hitelességén. Védhetetlen. Ilyen hibákkal neki futni '22-nek...egyszerűen nem értem.
Már gyomorgörcsöm van ettől az egésztől.
kereső
Ilyen villámgyors "közös" közleményeket szivesen olvasnék az állampárttal szemben , amelyben visszagyömöszölik a xart a torkukba. Na de ilyen mutatóban sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.