Nagyot ment ma a parlamentben a Jobbik elnöke.

Orbán gúnyos üzenettel reagált Jakab Péter krumplis kirohanására

Jakab Péter egy zsák krumplival indult el Orbán Viktor felé a parlamentben, ám a miniszterelnök hű párttársai útját állták. Jakab a krumplival azt igyekezett szimbolizálni, hogy a kormány egy bizonyos réteget megfélemlítve és olcsón megvásárolva jut szavazatokhoz.

Kósa Lajos már leírta erről a véleményét, nem sokkal később Orbán Viktor is megosztott egy videót Jakab akciójával kapcsolatban, amelyet így kommentált:

"Paprikás krumpli".

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Úgy jár a mini elnökünk a paprikás krumplival, mint a dobai intézmény bezárásával. Mire a térség jobbikos képviselője hazaért, már az utcán volt a közel kétszáz ápolt, akiknek a szétzavarását előtte a Matildka a parlamentbe letagadta. Most meg az egészségügyi alapellátó intézmény nagyasszonyának az érettségi bizonyítványa akadt meg a fidesz torkán, sehogy nem találják az eredetijét a tapolcai gimiből kicsapott, de egy azóta megszűnt budai gimiben mégis érettségizett kiválóság anyakönyveinek. Persze a párja a fideszes sümegi városvezető. A megyei lapot bújva sehol sem találtam erről a kis malőrről méltatást!
Ja a paprikás krumpli a megvásárolt szavazatú cigányoknak... Csakhogy kedves tesók a főnökötök pörköltet zabál a nektek szánt milliárdokból, és a kiürített dobai kastélyt sem nektek szánja ám!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én:Az un. rendszerváltás, fajkretén, az maga 30 éve volt! Hogy valaki a kommunizmusban is tehetett valamit, az ettől még korábbra esik! Többnyire évtizedekkel! Már a számolás is csak "efftársiasan" megy? Azt meg, hogy bolsi tetü eleid hogyan is "működtették" rémuralmukat, már többször átrágtuk - már a kertben kaparászó tyúk is megértette volna! Kár, hogy te máig nem jutottál el a megértése szintjéig. És nagyon úgy tűnik, soha nem is fogsz!
ómió
@Aki Én: Magadról makogsz, bolsijózsi? És mindjárt rám hazudva "interpretálod"? Ez tuti maga az "efftársi"!
Aki Én
@ómió: ...ma korán keltél hazug bolsi. Előbb volt a nagyvizit a hosszú hétvége miatt? Vagy csak kevésbé vagy másnapos?
Vagy félsz, hogy később már nem tudsz online hazudozni, bolsit védeni, mert a gondozód hétvégére hazaviszi a laptopot?
gina
És ott Viktorka a nardágjába kakált, most nagy atóz az a zsiros pofája, egy hányinger ez a tróger nulla !!!
gina
Annyira primitiv ez a zsiros disznó,,undormánya a magyar népnek,és ezt a senki beszari nulla IQ jú elmebeteget támogatja még egy pár hivője? mind ugyanolyan alja primitivek mind ő,
ómió
@Aki Én: Újra gyötör a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsi fajkretén? De legalább a mai Internacionálé-kvótádat elénekelted már? Vagy legalább "kiálltál" már ma is Böszme, vagy valamely másik főefftársad "hitvallása" mellett? Mert efftársilag ez nyilván csak úgy lehet "hiteles"! Pluszban még az OPNI-hiány kórod is elért, nagyvizithiánnyal, szintén másrahazudott "előadásban"? Látod, mi van, ha Böszme vezíred a fejed fölött csukat be valamit! Vagy már ezt is a "Zorbánra illik" hazudnotok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.