A Milotán élő Lukácsékkal szombaton még madarat lehetett volna fogatni. Az egész család a kis Emír világrajövetelét várta, helyükre kerültek az új bútorok, a gyerekek pedig már a feladatokat is leosztották egymás között, hogy ki miben fog segíteni az újszülött testvérük körül. Anikó és Szilárd nyolcadik gyermeke szombaton világra is jött, a vallásos szülők – akiknek mindig is nagy vágyuk volt, hogy nagycsaládban élhessenek –, alig várták, hogy a picit hazavihessék Szabolcs-Szatmár Bereg megyei otthonukba. Az apa még nem látta a kis Emírt Lukácsék sosem éltek nagylábon, de nem is nélkülöztek. A családfő a helyi önkormányzat megbecsült közmunkása, élettársa pedig szerettei nélkülözhetetlen támasza. Eddig három lányt és négy fiút neveltek, a legnagyobb gyermekük 15, a legkisebb 3 éves.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: dr préditákor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
És akkor azon sírunk hogy fogy a "magyar"...
dr. prédikátor
@dr préditákor: BEDE te szemét tróger !!!te meg baszd szájba a kurva anyádat!!!te nyomorult buzi köcsög!!!BEDE zsollt FASZSZOPÓ DURGINCS!!!
karma1
Szegeny ember... De az a szerencse, hogy embereletben nem esett kar! Azt nem lehet potolni! Ahogy elnezem a kepet, szepen osszetartja a csaladot, - egyutt csak jutnak valamire...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.