És igen, igen, igen… Igen, láttuk. Igen, kiaknáztátok, és ezzel versenyelőnyre tettetek szert. Igen, választási versenyelőnyre. Igen, 14-ben és 18-ban is. Igen, közpénzből(mi pénzünkből) finanszírozva, ellenünk.   kép. Antal Tibor

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
potapit leporoltak - legalabb 10 eve nem hallottam a nevet (nem mintha hianyzott volna), - es azonnal elkezdi magabol ontani a baromsagokat! Milyen eroforrasrol makogsz? Aki pl. Romaniaban szuletett, az bizony roman allampolgar, meg ha tud is magyarul. (Romaniaban nagyon ferdeszemmel nezik a kettos allampolgarsagot, kulonosen, ha masodik a magyar, Ukrajnaban viszont nem is ismerik a kettos allampolgarsag fogalmat).
Aki pedig elhagyta az orszagot ilyen-olyan ok miatt, az NEM az ohazat fogja elsosorban tamogatni, mint eroforras, hanem az ujhazaban keresi - es talalja meg - elsosorban a helyet. Latszik, hogy ez is lenyelt valami fideszes-hablatyos pamfletet, es ezt kepes felbufogni belole...
Szanom az ilyen szerencsetleneket - de ez mind az o valasztasuk volt
namihami
@karma1: Ezek a dumák főként a rajongóknak szólnak, csordaösszetartási célból.
Az igazi, a fideszes pártelit valós célja a külhoni magyaroknak juttatható és főleg a kiutalás után ellenőrizhetetlen célra elköltött, illetve a visszajuttatott, de már nemközpénz jellegű akciók végrehajthatósága. Sose fognak elszámolni, tehát sose leszünk tisztában, a kiutalt pénzek helyének elköltésével. Nem kötik az orrunkra a ""kezelési költségek"" összegét. És erre megy ki az egész nagymagyarkodás.
karma1
@namihami: Mondd, Kedves, nem tudnal egy olyan cimet, amin sorbaallhatnek egy ilyen tisztazatlan atutalasert?Ha eleg nagy osszeget fizetnenek, talan nem szaroznam oket (annyira) tovabb,...:) De inkabb megse - jobb elmondani a velemenyemet roluk,
namihami
@karma1: De igen. A Mátyás templom (a Kisorbángyerek esküvője utáni naptól-de szép legyen a menyasszonyi ruhád, tele népies motívumokkal), a Mészáros-kúria, a Cinege utca vagy a Lendvay.
Ez mind szinte biztos út a pénzedhez. Csak erősen ajánlom, hogy könyökvédővel indulj, mert nagy zsufi. Komoly ököl- és nyelvharcok biztosíthatnak befutóhelyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.