A gödöllői rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a 23 éves bagi férfit, aki a gyanú szerint késsel rabolt ki egy trafikot.

A pénztárgép szalagját cserélte az eladó 2020. október 27-én 17 óra 50 perc körül, amikor egy számára ismeretlen férfi belépett az üzletbe. A nő – felnézve – figyelmeztette a vendéget, hogy nem visel maszkot, pedig az kötelező, a következő pillanatban azonban meglátta a kést az idegen jobb kezében – olvasható a rendőrség honlapján.

A támadó a bevételt követelte, miközben nyomatékként a kését benyújtotta a plexi fal alatt, hadonászva, ütögetve próbálva meggyőzni az eladót, hogy adja át neki a kassza tartalmát. A nő az üzlet hátsó ajtaja felé lépett, ám először nem tudott kimenekülni, mert a támadója a visszalökte a félig nyitott ajtót. Némi dulakodás után a nőnek sikerült mégis kitárnia azt, majd futásnak eredt, végül egy közeli büfénél kért segítséget.

Időközben a támadó a pult mögé ment, kimarkolt egy marék bankjegyet a pénztárgépből, majd egy éppen belépő vásárló mellett elmenekült a helyszínről.

Az eladó nem sérült meg, a rabló pedig közel 285 ezer forintot zsákmányolt.

A gödöllői rendőrök minden lehetséges tanút felkutattak, kikérdeztek, g hajnalra már tudták, kit kell keresniük. A férfi, akit Bagon fogtak el, a kihallgatásán beismerte tettét. A lakásán megtartott kutatás során a rendőrök a rabolt pénz egy részét megtalálták, a hiányzó összegből a 23 éves férfi – elmondása szerint – a tartozását rendezte.

Az őrizetbe vett férfi ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság folytatja le, amely egyben kezdeményezi a letartóztatását is.

Címlapkép: YouTube/PoliceHungary

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
marha nehéz lehetett elkapni, ahogy nézem a baromja ott hagyta az ujjlenyomatát mindenhol...és gondolom mivel már volt büntetve,nem volt nehéz beazonosítani...
jesz
a sérült lelkére hivatkozva egy szintén sérült piszológus javasolni fogja a szabalábra helyezését..
- a raboló fiatalnak nyomasztó a sitt, állapota csak rosszabbodni fog, tisztelt bírónő.
Nyírfa
Az átláthatatlan kirakatú fidesztrafikokkal elérték a trafikrablás szignifikáns növekedését. Gratula.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.