Ideiglenesen felfüggesztették állásából a belga főváros Molenbeek nevű negyede egyik általános iskolájának tanárát, aki diákjainak Mohamed prófétát ábrázoló karikatúrát mutatott – közölte az RTBF belga közszolgálati rádió és televízió internetes oldalán pénteken.

Mohamed-karikatúrákat mutogatott egy tanár, felfüggesztették
Fotó: Pixabay

A beszámoló szerint a Charlie Hebdo francia szatirikus hetilap egyik kiadványának címlapját mutatta a diákoknak, amely "obszcén" módon ábrázolta a prófétát.

Catherine Moureaux, Molenbeek polgármestere az ügyet érintően azt közölte: a tanár munkaviszonyának ideiglenes felfüggesztésére azért került sor, mert az iskola teljes tanári gárdája egyetértett azzal, hogy

ilyen trágár, durva és közönséges ábrázolást nem szabad gyerekeknek mutogatni. Baj a kép illetlenségével van, mivel azt a tanár általános iskolásoknak mutatta, nem pedig a vallásos tartalmú karikatúra-ábrázolással

- emelte ki.

Moureaux azt is közölte, hogy a tanár ellen indított fegyelmi eljárás első meghallgatására már csütörtökön sor került.

Franciaországban, október közepén egy 17 éves, menekültstátust kapott, moszkvai születésű csecsen diák késsel megölte, és lefejezte Samuel Paty középiskolai történelemtanárt Párizs külvárosában, miután a tanár a szólásszabadságról tartott óráján Mohamed-karikatúrákat mutatott a diákoknak.

A Brüsszel belvárosához közel első Molenbeek negyedet a brüsszeli iszlamisták fellegvárának tartják. A hatóságok szerint bizonyított kapcsolat van a 2015 novemberében Párizsban és a 2016 márciusában Brüsszelben végrehajtott merényletek kitervelői és elkövetői csoportjai között, a szálak többek között a brüsszeli Molenbeek negyedbe vezettek.

(MTI)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Védjétek csak a sok tetves muszlimot, amíg a fejetekre nőnek teljesen,azt mindőtöknek elvágják a torkát...Európát meg kéne tisztítani a szeméttől...minél hamarabb!!!
ómió
Netán még egy nélkülözhető feje is van?
Giovanni Alba
@Pálinkás Pál: A Darnózseli hentes is muszlim volt? Most akkor minden muszlim mészáros, vagy mindenki muszlim aki gyilkos? Breivik is muszlim volt?
"444.hu/2014/12/17/az-iszlam-vezetoi-vegre-allast-foglaltak-a-terrorral-es-a-szelsosegesekkel-szemben/"
Giovanni Alba
Most vagy belgák lettünk hirtelen, vagy csak azért az "itthon" dobozba kerültünk, mert MTI hír, a szerkesztő meg hanyag és felületes. Legyünk inkább belgák.
Giovanni Alba
Itthon - 2020. Október 30., 22:24
Mohamed-karikatúrákat mutogatott egy tanár, felfüggesztették
rokker33
@Pálinkás Pál: Juuuj de fajgyűlölő vagy!!! Szegény ártatlan embereket nem szabad bántani!Csak megharagudott a 17 éves hogy csúnya rajzokat mutogatott a fehér gonosz tanár a gyerekeknek és ezzel megsértette az egész muzulmán népét!; Halál a fehérekre Allah akbar!!!
Pálinkás Pál
@rokker33: ohó...nem vagyok én fajgyűlölő...felőlem élhetik a világukat..csak tőlem jó távol...tudatosítani kellene bennük hogy Európa nekik tiltott zóna!!
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: gondoltam hogy előveszed Brieviket... nos tisztázzuk, az egy egyedi eset...ezeknél viszont napi szinten megy a lefejezés ,nyakelvágás.. lehet megnézni a videómegosztókon.,.-.de még ideveheted a latinokat is, mexicoi ,brazil kartellek...élve darabolják fel az embereket-...ha nyugodt életet akarsz ,nem keveredsz a színes hordával...tudomásul kéne venni,más "emberek"... már ha lehet őket annak hívni!!
rokker33
@Pálinkás Pál: Ha raktam múlna kipusztítanám a mocskos kecskebaszó terrorista faszszopókat az 1 napos csecsemőtől egészen a halálán lévő öreg emberig nem sajnálom őket pusztuljon a féreg!!
Giovanni Alba
@rokker33: És akkor mennyivel vagy jobb náluk?
rokker33
@Giovanni Alba: sokkal jobb vagyok!! Én nem ölnék ártatlan embertúgy mint ezek a muszlim patkányok!! Mindegyik terrorista úgy mint minden nigger rossz ember nincs kivétel! Akik Európába jönnek azokat lefizették, hogy kárt okozzanak!
Giovanni Alba
@rokker33: Nem ölnél ártatlan embert, mondod, de azt is áruld már el, mit vétett az egy napos csecsemő?
"Charles Palmer-Buckle, a ghánai Accra érseke Erdő Péter bíboros, prímás meghívására érkezett Magyarországra április közepén." Akkor ő is rossz ember? Ha meglátod, feltör belőled a gyűlölet, csak azért, mert néger.
Akkor viszont egy ostoba, elvakult gazember vagy, fikarcnyit sem jobb a vallási fanatikusoknál.
rokker33
@Giovanni Alba: Mert ezek a csecsemők egyszer a mi földünkön fognak fosztogatni és gyilkolni!! Nem minket fognak eltartani hanem rajtunk fognak élősködni!A niggerek sem dolgoznak a cigányok is lopnak rabolnak ölnek a kampós orrú zsidó bankárok is csak a tisztességes embereknek ártanak ,akkor miért pátyolgassam őket heee!?? Térj már észhez ez nem gyerek játék az unokaid már rabszolgák lesznek a niggerek zsidók és a terroristák szolgái ez vár ránk ha nem lépünk!!! Ébresztő!!!
Giovanni Alba
@rokker33: Ha ennyire félsz a világtól, mert előre látod csúfos végét, akkor vagy költözz egy lakatlan szigetre, a világtól távol, vagy fordulj orvoshoz, de ne propagáld ordas eszméidet. A niggerek nem dolgoznak, mondod, egy szavad nincs a ghánai bíboros érsekhez, Accra érsekéhez. Ha a születésekor lett volna a közelben egy olyan elborult, mint te, akkor őt is meggyilkoltad volna, mert vesszen mind.
Dobd el a szemellenzőt, nem tesz jót a látásnak.
Ide menjél gyilkolni te kretén.
"Dél-Afrika az egyik jelentős fogadó országa a nemzetközi turizmusnak. Ehhez hozzájárulnak a jó szállodák, a kiváló infrastruktúra, a kellemes éghajlat, a barátságos emberek, a megfizethető árak és a látnivalók sokasága: a csodálatos tájak, a nemzeti parkok hihetetlenül gazdag állatvilága, a különleges vegetáció, az őslakosság egzotikus kultúrája, a történelmi emlékek bősége és a gyönyörű városok szebbnél szebb épületei. E sokféleség és az itt élő emberek legkülönfélébb bőrszíne és származása miatt szokták Dél-Afrikát szivárványországnak nevezni. "
rokker33
@Giovanni Alba: Én nem félek ezektől a büdös niggerektől ,de ha annyira szereted őket akkor költözz hozzájuk vagy tartsd el őket én nem bánom ,de akik velük élnek azoknak az életüket megkeserítik és a no go zónákba még a rendőrök sem mernek bemenni, de szopd le a niggereket ha nem vagy európai dögölj meg az egész csordával együtt én szeretek itt élni és nem fogadom el hogy niggereket fogadjunk be meg terroristákat aki ezt akarja költözzön Szíriába vagy Afrikába a niggerekhez engem nem érdekel hogy 1 nigger tisztességes ha 1000 meg Európát akarja dögöljön meg az összes nem bánom nem érdekel a te véleményed sem te hazaáruló patkány !!!
rokker33
@Giovanni Alba: "Dél-Afrika az egyik jelentős fogadó országa a nemzetközi turizmusnak. Ehhez hozzájárulnak a jó szállodák, a kiváló infrastruktúra, a kellemes éghajlat, a barátságos emberek, a megfizethető árak és a látnivalók sokasága: a csodálatos tájak, a nemzeti parkok hihetetlenül gazdag állatvilága, a különleges vegetáció, az őslakosság egzotikus kultúrája, a történelmi emlékek bősége és a gyönyörű városok szebbnél szebb épületei. E sokféleség és az itt élő emberek legkülönfélébb bőrszíne és származása miatt szokták Dél-Afrikát szivárványországnak nevezni. "
Igen van turizmus Afrikában lenne lehetőség szép hely van látni való mégis a lusta niggerek Európába jönnek az ingyen pénz miatt pedig sok helyen még háború sincs! Persze a kampós orrú Gyuri bácsi megtömi a zsebüket nem véletlenül van minden naplopónál a legújabb I Phone telefon!Ezek nem menekültek hanem lefizetett bajkeverő terroristák! Nem kell sajnálni soha 1 percet nem fognak dolgozni európában mert nincs rá szükség!!
rokker33
@Giovanni Alba: Ja és nem vagyok rasszista!Le a kalappal a kínai éttermek előtt gyors és olcsó vagy a török kepab/dürüm laktató nagy adag vagy görög gyros tál finom és egyedi és az eredeti olasz pizzának párja nincs ! Ezek mit hoztak Európába Szíriából Afrikából?? Esetleg fekete Pákót akinek haszna nincs!
csak úgy....
@rokker33: azt tudod,hogy egymás isteneivel nem illik baxakodni,mert ki tudja,hogy ki közülük az igazi.
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: Hahaha...Dél -Afrikát...amióta Mandela tönkre tette pöcegödörnek nevezik, nem szivárványországnak...a legmagasabb a bűnözés...a fehérek kénytelenek fegyveres őrséggel védett lakóparkokban élni a nigger hordák miatt...erről nem regél a képeskönyved???akkor nézzél csak utána bátran...megteheted van neted..
rokker33
@csak úgy...: Azt nem tudom oké a tanár hibázott hogy kifigurázta más istenét de azért megölni és levágni a fejét azt túlzásnak tartom!Verte volna meg törte volna el mind 2 kezét Én azt elfogadtam volna,de azért nem kellett volna megölni! Ezek állatok nem fognak alkalmazkodni hozzánk, majd ránk erőszakolják a burkát meg a kecske baszást és délben este Allah hoz kell imádkozni! Nem most de már jó úton haladunk a pusztuláshoz!
rokker33
@Pálinkás Pál: Nem csak Mandela hanem ezek a lusta niggerek is tönkre tették! Csak szaporodnak mint a patkányok terjed az AIDS a vérfertőzés, mint a majmok a saját testvérüket is megdugják az óvszert nem ismerik! Munka az kevés van, de nincs hozzá eszük hogy akkor a nyomorúságos körülmények közé nem szarnak gyereket, mert nyomorult lesz az élete és ha a fehér ember nem segít nekik már kipusztultak volna !!
Pálinkás Pál
@rokker33: ez bizony így van...felborítottuk a természet rendjét...eddig is ellettek vagy tizet ,de abból kilencet elvittek a kórságok...most mi marhák megmentjük őket, ugyanúgy tizet ellenek,de meg is maradnak...legjobb recept nekünk az öngyilkosságra!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.