A petíció indítói úgy vélik, a 13-18 éves gyermekekkel nem szükséges a szülőnek otthon maradnia, viszont a járvány megfékezése érdekében nincs más út.

Aláírásgyűjtés indult az iskolák bezárásáért

Fotó: Unspalsh

Online petíciót indított október 30-án egy hódmezővásárhelyi középiskola tanárnője a veszélyeztetett tanulók és pedagógusok védelme érdekében. Azon csatlakozók aláírását várják, akik egyetértenek vele, hogy az iskolákban a krónikus betegséggel küzdő tanulók és pedagógusok, illetve a veszélyeztetett korosztályhoz (60 – 65 év) tartozó pedagógusok a koronavírus terjedése miatt egyre nagyobb veszélynek vannak kitéve.

Az osztálytermekben nem kötelező a maszk viselélse, a távolság tartása sok helyen nem lehetséges. Napi 7-8 órán át zárt térben van több száz diák és tanár, a tél közeledtével a megfelelő szellőztetés sem oldható meg. Félelemben lehetetlen magas színvonalon oktatni és tanulni. Kérjük a kormányt, tegye lehetővé a fent említett, valamilyen okból veszélyeztetett tanulók számára a digitális oktatást az általános iskolák 7.-8. osztályaiban és a középiskolákban. Ez az intézkedés a gazdaságot nem befolyásolná károsan, hiszen a 13 – 18 éves gyermekekkel nem szükséges a szülőnek otthon maradnia. Tegye lehetővé a krónikus beteg és a veszélyeztetett korosztályhoz (60-65 év) tartozó pedagógusok részére, hogy választhassák a digitális oktatási formát

– fogalmaz az aláírásgyűjtés elindítója.

A petícióhoz november elsején estig csaknem 600-an csatlakoztak.

Cívishír

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Szánalmas, hogy itt sem tesznek semmi érdemit Orbánék...:(
Namely
Cím:
"Aláírásgyűjtés indult az iskolák bezárásáért"
Alcím:
"A petíció indítói úgy vélik, a 13-18 éves gyermekekkel nem szükséges a szülőnek otthon maradnia, viszont a járvány megfékezése érdekében nincs más út."

Cikkeben a tények:
"Kérjük a kormányt, tegye lehetővé a fent említett, valamilyen okból veszélyeztetett tanulók számára a digitális oktatást az általános iskolák 7.-8. osztályaiban és a középiskolákban. Ez az intézkedés a gazdaságot nem befolyásolná károsan, hiszen a 13 – 18 éves gyermekekkel nem szükséges a szülőnek otthon maradnia. Tegye lehetővé a krónikus beteg és a veszélyeztetett korosztályhoz (60-65 év) tartozó pedagógusok részére, hogy választhassák a digitális oktatási formát"

Érted, "kedves" gyökér firkász köcsög? Tehát nem az oskola bezárását akarja, hanem azt, hogy aki veszélyeztetett, az digitálisan tanulhasson, taníthasson.

Örülök, ha segíthettem.
legott
Régen volt olyan, hogy "veszélyességi pótlék".
Most is van olyan? Nincs? Csak úgy halj meg a semmiért?

Azt megfigyelted, hogy Orbán nem vállal felelősséget semmiért.
Minden felsőséget áthárít másokra, ő meg mossa kezeit.
A végén mindig úgy jön ki a matek, hogy mindenki hibás, csak ő a szent.
Ilyen nincs még egy egész Európában az egész keresztény világban.
Ez beteges!
Orbán Viktor mentálisan beteg!

A kurva anyád !!!

(Igen, ha most elém kerülne Orbán, simán kinyírnám a tömeg-magyar gyilkos, mostanra szélsőjobboldali nácivá vált kommunista agyal gondolkodó hazug gecit !!!
A következmények? Leszarom!)
ómió
Majd az efftársak "megoldanák"! Vagy azt hazudnák rá!
Pokróc
Zárjátok be mind ,mit kell gecizni ? Alsósok menjenek be felsősök otthon egyedül tanulás ,otthon lehet őket hagyni ,mivan mi nem 1 értelmű ezen ? ???
vitriol
Nem értem mért van szűkség aláírás gyüjtésre? Azt tudjuk, hogy az operatív törzs csak "dísznek" van, attól érdemben nem várunk semmit, de az orvosok naponta tájékoztatnak a veszélyekről, és ha van ennek az országnak FELELŐS kormánya, annak azonnali intézkedést kell hozni az iskolák és a zártkapus mérkőzések ügyében is! /petíció nélkül is/
SystemError
@ómió: Nagyon olcsó, lusta troll vagy te. Értjük, hogy csak a tartalom generáltatás a lényeg, de én ezt a szintet, amit nyújtasz már spambot-ra cserélném a durva havi bruttó béred helyett... Orbánék vidékre vonulásával ez a digitalizációs és online attack is kisebb budget lesz. Főleg a Budapesti propaganda médiák lesznek forráshiányosak sajnos:(
ómió
@SystemError: Állandóan magadból indulsz ki? Ha egy piti efftársi bértroll vagy, mindjárt másról is azt feltételezed? Abból csak a te, meg az efftársaid világa áll! Meg még a bolsi álomkergetés is sanyargat? Légy óvatos! "Ennyi jó" a végén majd még megárt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.