A petíció indítói úgy vélik, a 13-18 éves gyermekekkel nem szükséges a szülőnek otthon maradnia, viszont a járvány megfékezése érdekében nincs más út.

Aláírásgyűjtés indult az iskolák bezárásáért

Fotó: Unspalsh

Online petíciót indított október 30-án egy hódmezővásárhelyi középiskola tanárnője a veszélyeztetett tanulók és pedagógusok védelme érdekében. Azon csatlakozók aláírását várják, akik egyetértenek vele, hogy az iskolákban a krónikus betegséggel küzdő tanulók és pedagógusok, illetve a veszélyeztetett korosztályhoz (60 – 65 év) tartozó pedagógusok a koronavírus terjedése miatt egyre nagyobb veszélynek vannak kitéve.

Az osztálytermekben nem kötelező a maszk viselélse, a távolság tartása sok helyen nem lehetséges. Napi 7-8 órán át zárt térben van több száz diák és tanár, a tél közeledtével a megfelelő szellőztetés sem oldható meg. Félelemben lehetetlen magas színvonalon oktatni és tanulni. Kérjük a kormányt, tegye lehetővé a fent említett, valamilyen okból veszélyeztetett tanulók számára a digitális oktatást az általános iskolák 7.-8. osztályaiban és a középiskolákban. Ez az intézkedés a gazdaságot nem befolyásolná károsan, hiszen a 13 – 18 éves gyermekekkel nem szükséges a szülőnek otthon maradnia. Tegye lehetővé a krónikus beteg és a veszélyeztetett korosztályhoz (60-65 év) tartozó pedagógusok részére, hogy választhassák a digitális oktatási formát

– fogalmaz az aláírásgyűjtés elindítója.

A petícióhoz november elsején estig csaknem 600-an csatlakoztak.

Cívishír

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
Régen volt olyan, hogy "veszélyességi pótlék".
Most is van olyan? Nincs? Csak úgy halj meg a semmiért?

Azt megfigyelted, hogy Orbán nem vállal felelősséget semmiért.
Minden felsőséget áthárít másokra, ő meg mossa kezeit.
A végén mindig úgy jön ki a matek, hogy mindenki hibás, csak ő a szent.
Ilyen nincs még egy egész Európában az egész keresztény világban.
Ez beteges!
Orbán Viktor mentálisan beteg!

A kurva anyád !!!

(Igen, ha most elém kerülne Orbán, simán kinyírnám a tömeg-magyar gyilkos, mostanra szélsőjobboldali nácivá vált kommunista agyal gondolkodó hazug gecit !!!
A következmények? Leszarom!)
ómió
Majd az efftársak "megoldanák"! Vagy azt hazudnák rá!
Pokróc
Zárjátok be mind ,mit kell gecizni ? Alsósok menjenek be felsősök otthon egyedül tanulás ,otthon lehet őket hagyni ,mivan mi nem 1 értelmű ezen ? ???
vitriol
Nem értem mért van szűkség aláírás gyüjtésre? Azt tudjuk, hogy az operatív törzs csak "dísznek" van, attól érdemben nem várunk semmit, de az orvosok naponta tájékoztatnak a veszélyekről, és ha van ennek az országnak FELELŐS kormánya, annak azonnali intézkedést kell hozni az iskolák és a zártkapus mérkőzések ügyében is! /petíció nélkül is/
SystemError
@ómió: Nagyon olcsó, lusta troll vagy te. Értjük, hogy csak a tartalom generáltatás a lényeg, de én ezt a szintet, amit nyújtasz már spambot-ra cserélném a durva havi bruttó béred helyett... Orbánék vidékre vonulásával ez a digitalizációs és online attack is kisebb budget lesz. Főleg a Budapesti propaganda médiák lesznek forráshiányosak sajnos:(
ómió
@SystemError: Állandóan magadból indulsz ki? Ha egy piti efftársi bértroll vagy, mindjárt másról is azt feltételezed? Abból csak a te, meg az efftársaid világa áll! Meg még a bolsi álomkergetés is sanyargat? Légy óvatos! "Ennyi jó" a végén majd még megárt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.