A fogyasztóvédelem mérlegel.

Nyomozás indult az ötezer forintért előjegyezhető koronavírus elleni védőoltásokkal kapcsolatban

A magántulajdonban lévő Nemzetközi Oltóközpontnál jelentkezhetünk az oltóanyagra, vagyis igazából csak előjegyzést kérhetünk a vakcinára. Az ötezer forintos előfoglalásban csupán egyetlen érdekes dolog van, hogy egy olyan oltásra jelentkeznek az emberek, ami egyelőre még nem létezik.

Pont emiatt indít fogyasztóvédelmi vizsgálatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium. A hatóság szeretné megtudni, hogy a magánvállalkozás szakmai gondossággal ellentétes, tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot valósít-e meg az előjegyzésekkel.

Forrás: 24.hu/Blikk

Kép: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Az attól függ, hova húz a szívük. Ha a kormánypártiakhoz lojális, akkor mindent rendben fognak találni.
TollerBela
A grémium ötször jele nti be azt, ami egy év múlva sem létezik, legyen az béremelés, egyéb juttatás, valami jogi korrekció, bármi. Erre azt csesztetik, aki ötezer forintért helyet árul abban a sorban, amelyik szerint majd beoltják az embereket, ha lesz mivel. Tekintve, hogy már november van, és december második felére a kormány maga is ideígéri a vakcinát - az államnak is kellene valami sorbaállításról gondolkodnia, persze, ha valamennyire is értene a tömegkiszolgáláshoz ! Na, de egy kásler ...egy pintér... egy palkovics, ne röhögtess ...a maguk erejéből tíz forintot nem keresnének meg !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.