Kalandos politikai karrierje során Gyurcsány Ferenc eljutott a „kurva” országtól a pátriáig. A héten megint kommunikációs offenzívába kezd a többször bukott, ám hatalmához minden áron, a legvégéig ragaszkodó kormányfő. Bár nem sikerült túl gyorsan, a kommunikációs csapatnak végre sikerült kieszelnie, mi is legyen az a szlogen (jelszó, hívószó), amellyel megpróbálják lenyomni az ország torkán az újabb megszorító csomagot. (Merthogy nálunk - úgy látszik - már mindig úgy lesz, hogy az állami büdzsében keletkező hiányokat a lakosságon verik le.)

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

antonka
ebben az országban akkor lesz rend, ha a két fajdkakas kiiktatódik az ország életéből. Nem kell Gyurcsány, de Orbán se, ha ez a két ezerszer lejáratott politikus eltakarodik, akkor nyugalom lesz az országba. ha a fidesz nem szabadul meg orbántól, ujra árnyékra fognak mozdulni, és ha az mszp nem szabadul meg gyurcsánytól, akkor itt nem lesz nyugalom, amig ez a két acsarkodo, egymást alázó, politikus nem a z ország lakóival foglalkozik, hanem egymás pocskondiázásával. Valaki mondja már meg nekik, hogy nem egymást fizetik, hanem az ország népe fizeti őket azért, hogy az országért, és ne egymás szórakoztatásáért dolgozzanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.