Orbán Viktor ma reggel a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában vendégeskedik, ahol a tegnap, az Európai Uniótól kapott brutális bírság témájáról mondta el a véleményét. 

Ahogy azt korábban a Propeller megírta, az Európai Unió Bírósága csütörtökön súlyos pénzbüntetést szabott ki Magyarországra. A közlemény szerint a bíróság arra kötelezte hazánkat, hogy fizessen 200 millió euró (átszámolva nagyjából 79 milliárd forint) átalányösszeget, késedelem esetén napi 1 millió euró kényszerítő bírságot azért, mert nem teljesítettük a bíróság egyik ítéletét.

Orbán Viktor: "Soros György bírósága hozta meg ezt az ítéletet, köztudott, hogy az EU tele van az embereivel""

Facebook/Orbán Viktor 

Orbán Viktor szerint emögött Soros György áll 

"Soros György bírósága hozta meg ezt az ítélelet. Köztudott dolog, hogy az Európai Unió tele van Soros György embereivel, ez igaz a parlamentre, a bizottságra és az igazságszolgáltatásra is" – mondta a Kossuth Rádióban.

A miniszterelnök azt mondta, Soros Györgynek van egy terve, amit ráadásul nem is rejtett véka alá, hiszen ő maga írta meg: 

"Be kell hozni évente 1 millió migránst, ha nincs rá pénze az Uniónak, majd ő ad kölcsönt és meg kell oldani, hogy az európai kontinens, a hagyományos arculatát, amely keresztény, amely európai, az változzon meg, és Európából egy kevert népességű kontinenst kell létre hozni."

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
A dagdt geczi képtelen leszállni a hazugság vonatról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Billibácsi
Ez a te hülyeséged! Szólj a lölőnek, hogy fizesse ki, mert ugyebár ő a házipénztárosod!
Rockxy
soros jól halad a Kalergi tervvel és ez rossz Európának.
kakukkmadár
Paranoiás tehetségtelen népnyúzó Nemzetvezetőnk képtelen elviselni, hogy a 94 éves Soros bácsi -akinek persze NINCS bírósága, és NEM is ő telepített be Magyarországra 200 ezer migráns akkugyári "vendégmunkást" - még ilyen idősen is 72-szer tehetségesebb őnála.
bence
Azért ülsz te is ott a többi általad kinevezettel , Soros jóvoltából !
Cherry
Rohadnál már meg te elmebeteg sz@r senki, a hülye hazugságaidból elég volt, igen csak az agyi sérült hiveidnek szórhatod e ez a baromságot,a helyed Grazban te agyatlan disznó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.