Csecsemőt talált egy fiatalember szerdán Szolnokon egy bokorban egy Délibáb úti üzletnél – írta közösségi oldalán a Szolnok TV.

A helyi televízió információi szerint a kislányt a szolnoki MÁV-, majd a Hetényi Géza kórházba vitték, állapota jó, nem hűlt ki.

A csecsemő anyja gondosan elkötötte a köldökzsinórt és takaróba bugyolálta az újszülöttet, aki vélhetően megtalálása előtt öt órával született.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére annyit közölt, hogy az ügyben kiskorú veszélyeztetése miatt büntetőeljárás indul.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Bravó!!! Család barát keresztény kormányunk segíti a családokat!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
@szaboria1: mert szégyelte oda tenni. Hátha felelőségre vonják. Egy csecsemőt büntetlenül inkubátorba tenni is meg van az a bizonyos határídő.
namihami
Azért az eddigi tapasztalataink alapján annyit megérdemel az a nő (nem anya, de legalább--nő), hogy azt a javára írjuk, hogy nem gyilkolta meg a kicsit. És már ezért van bennem némi hála az irányába.
Nem tudhatjuk, mi okból tette ezt, de legalább ÉL a kicsi.
szaboria1
Mint kiderült az apa hazudta, hogy találta holott ő vitte be a kórházba.
Namely
@Jozefina: Tudtam, hogy lesz minimum egy magadfajta agyatlan kretén, aki most is elkezd fideszezni, kormányt hibáztatni, merhá' előttük ilyen nem fordult elő...

@Horizont: erről mindig az jut eszembe, amikor egy ilyen estet olvasott az egyik cigány muay thai edzőtársam, és a fazon (kőkemény izomtömeg) szem könnybe lábadt és úgy mondta, hogy miért nem adta inkább oda neki, ő felnevelte volna.
Csibi
Rózsabokorba jöttem a világra,
Hátra néztem, hát az anyám sunája...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.