Az egyelőre nem tudni, hogy hány idős használja ki a számukra fenntartott két órát a boltokban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
Idősszervezet elmegy a picsába. Nem kell az idős sáv. Éppen elég az orbáni országos megosztás a magyar emberek között, nem kellett még a generációk közötti megosztás is.
simmering73
Szóval innen fúj a szél.
"Személyesen Orbán Viktor jelentette be, hogy az Idősek Tanácsa „kérésére” (a szervezet elnöke Orbán Viktor) a kormány vásárlási idősávot vezet be az élelmiszerboltokban (illetve mint utóbb kiderült a gyógyszertárakban és a drogériákban) az időseknek."
hvg.hu/gazdasag/20201124_Az_idosszervezet_nem_idosavot_ker_a_kormanytol_hanem_ket_masik_dolgot
jesz
Az idős-sáv arra(is) jó, hogy lássuk a generációk irigységét.. Ha az időseken próbálnak segíteni, fasszopók tömege kezd gyűlölködni...pedig őket is egy most idős nagymama lánya szarta a világra. A hatalom látszólag jót akar, de ez kevés...nem kellett volna focimérkőzéseket engedni, aztán csodálkozni.
Hol van az a sok ingyenmaszk? Az lenne a legfontosabb az idős embereknek, akiknek zöme nem tudja megvenni az eldobható maszkot, inkább mossa.
A nagy szavak, ígéretek mögött nem látni az igazi biztonságot.
jesz
az ingyenes maszktól is nagyobb segítség lenne az áremelések kompenzálása az idősek, elesettek érdekében.
Az idősek tanácsa e helyett csak túrja az orrát, úgy téve, mintha valami jobbításon törné magát.
voltmárjobbis
Orbán megkérte saját magát, hogy legyen vásárlási idősáv?
Érdekes módját választotta Orbán, hogy úgy tegyen, mintha egy széles réteg akaratának tett volna eleget ezzel a rendelettel. Novák Katalinnak ugyanis az Idősek Tanácsa javasolta az idősáv bevezetését. Ezután döntött úgy Orbán, hogy visszaállítják azt. Igen ám, csakhogy az Idősek Tanácsának nem más az elnöke, mint Orbán Viktor, alelnöke pedig Novák Katalin. De még az Idősek Tanácsának tagjait is Orbán kéri fel - erre Dezső András újságíró hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán.
Csizmás Kond
Az idősek idősávját nem a kormány találta ki...és az ingyenmaszk ugyancsak marhaság mert mi szerint kéne osztogatni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.