Több körben érkezik az oltás, mondta a miniszterelnök.

Elárulta Orbán Viktor, hogy kapja meg az ország a koronavírus elleni védőoltást

Összesen 13 ezer helyszínen oltanak jövőre a koronavírus elleni vakcinával és már jövő héttől regisztrálhatunk levélben vagy interneten – jelentette be Orbán Viktor kormányfő.

- Az első körben jóval kevesebb vakcina érkezik majd, mint ahány magyar ember szeretné beoltatni magát, ezért van egy második oltási tervünk – közölte a miniszterelnök.

Forrás: Blikk

Kép: MTVA

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
kapja??? vesszük, s még ti is kerestek rajta nem is keveset!!!
egyébként "Az első körben jóval kevesebb vakcina érkezik majd, mint ahány magyar ember szeretné beoltatni magát"??? Szájjártató maga egyetlen forrásból már majd 5millióért fizetetett velünk! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@division: te keversz valakivel, nézd vissza az írásokat... mindig azt mondtam a veszélyeztetetteket karanténba... azt mondtam való igaz...hogy egy teljes országot nem lehet karanténba helyezni,és ez így igaz, mert akkor két nap múlva már víz sem folyna a csapból...ennek is utána nézhetsz..:)
Qqberci
Még nem tudja, hogy mi hogy lesz, de muszáj kinyilatkoztatnia valamit...
Pálinkás Pál
@division: @kereső: ebben igazad van...én 60 felett két hétre megszüntetném a kóricálást, meg a krónikus betegek bolyongását...mert velük van tele a kórház..
keresővel beszélgettem 11 napja... de utána tudsz te is nézni a neked írott válaszok között, mit állítok..és mióta...
namihami
Melyiket? Mert azzal, amit még a Putyin haverod se mer beadatni, azzal a fideszeseket kezd beoltatni. Csak gyorsan szerezzél be helyettük határontúli szavazókat, mert oda lesz a két és fél millió.
emerencia
@division: Szeretek itthon lenni. Csak az lenne a kérésem, hogy az otthonlét miatt ne érjen anyagi hátrány és elmehessek a szokásos élelmiszerboltomba. 64 évesen célzottan fél óra alatt be tudok vásárolni. Tavasszal 7 hétig így éltem de emiatt anyagi hátrány ért, pedig akkoriban azoknak köszönhetően sikerült laposítani a görbét, akik komolyan vették ezt az egészet. A munkahelyemen viszont látom, hogy sok idős a fiataljaival jön ergo egyformán hibásak. Általában nagyon aranyosak, büszkék a fiaikra, lányaikra, unokáikra pedig kérés, hogy mindenki egyedül tegye tiszteletét személyesen. A fertőződés lehetőségét kellene minimalizálni mindenkinél. Nem gondolom, hogy a társadalom önkényesen kiválasztott csoportjának az elzárása és az ezzel járó szokásos orbáni anyagi elnyomorítás lenne a megoldás. Amíg a nyugdíjas azt látja, hogy a tőle szerencsétlenebb idős ember ott gürizik a fiatalok között mert nincs más választása, nem fogja elhinni, hogy őrá is veszély leselkedik. Ők is tudják, hogy a vírus nem válogat aszerint, hogy valaki mondjuk fél vagy 1 évvel idősebb vagy fiatalabb. Ebből következően, ha tehetné, akkor sem marad otthon. Másrészt pedig nap mint nap szembetalálkozik azokkal a fiatalokkal akik nem tartják be a szabályokat. Ez is üzenet számukra, hogy kamu ez az egész otthonmaradás, nem kell komolyan venni. Szerintem a jelen helyzetben már be kellett volna zárni a nem napicikk boltokat, az alkalmazottakat pedig kompenzálni. (Pl. Ausztria, a járványlaborunk.) Az erre fordítandó forrásnál sokkal többe fog kerülni az összeomlott egészségügy és az emberekkel szoros kapcsolatban lévő munkahelyeken a fertőző, nem tesztelt munkatársak által terjesztett megállíthatatlan ragály. A szükségtelenül meghalt honfitársainkról már nem is beszélve...
ómió
"What a secret"! - mondhatná az angol!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.