A magyar kormányfő és a lengyel államfő továbbra is kitart az uniós költségvetés és az újjáépítési alap vétója mellett, ha nem választják le arról a jogállamisági kritériumot. Mi lehet a vita vége? Mi történik, ha nem lesz hét éves uniós költségvetés? Miért szokatlan Orbán Viktor tárgyalási technikája, és milyen lehet azt hallgatni, hogy Soros György pókként szövi hálóját? Erről beszéltünk a Fülkében Zalán Eszterrel, az Euobserver újságírójával, az Eurológus egyik alapítójával.

(Forrás: hvg.hu, RonaGyuri által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@RonaGyuri: Amiről idehaza senki sem ír. Mások is vétózni akarnak. Példáául a holland képviselők kötelezték a kormányfőt a vétóra, ha az általuk adott pénzt mindenféle jogállamisági garancia nélkül kapnák meg egyesek.
www.dutchnews.nl/news/2020/11/dutch-will-not-compromise-despite-hungary-poland-veto-of-eu-budget-deal/
Béla333
Nem szoktak hozzá az Uniós felek, hogy Orbán és bandája lop, csal, hazudik?
Hogy bármit is ígér meg, azt még aznap megváltoztatja?
Hogy semmit sem lehet neki elhinni?
Hogy Orbán úgy viselkedik, mint egy balkáni lókupec?
Szerintem ehhez nem is akarnak hozzászokni!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ha már egy „nagyváradi zsidó ” írta

Szele: „Demeter a Rubiconnál”

Magával a cikkel annyiura nem foglalkozom, csupán megjegyzem ez az ócska párt-katona már réges-régen túl van a Rubicon-on, sőt igazából és leginkább a „Rabbi Cohen”-en!
Azonban van két fontos dolog, amiben sajnos – s a helyzet miatt ennél erősebb is megállna – nagyon téved:
Egyfelől; „nagyon komoly ellenszenv él ebben az országban a határon túli magyarok ellen”, ami tény, mármint, hogy van, de szó sincs alanytalan kialakulásról. Ezért ti nagyon keményen megdolgoztatok. Birka nép vagyunk, de ez azért nekünk is sok(k). Igen együtt éreztünk veletek és a lehetőségeinhez képest segítettünk, na de hogy ezt el kezdtétek elvárni, sőt jogként követelni és pofátlanul kioktatni bennünket na az azért már nem maradt következmények nélkül. Orbán nem véletlenül találta meg benneteket!
Másrészt; az igencsak egyértelmű zsidózás sem véletlen és az aktuálpolitikához is csak annyi köze, mint a Sorosozásnak. Erről jut eszembe elgondolkodtál már azon, hogy milyen hasonló a Scharf templomszolga és tsai ügye? S gondold meg annak idején „a jogerős felmentő ítélete hírére azonnal zavargások törtek ki szinte minden magyar nagyvárosban,”. Zsóti és a hasonlók – most éppen ez a Demeter – közfeladatot látnak el! =))
sgl
Van egy régi megfigyelésem, trollokra írtam de nagyjából igaz a geczire is.
"Vannak emberek akik frusztrációjukat, aljas motívációjukat, elferdült sexualitásukat mások vegzálásával, tudatos károkozással, mindenféle aljassággal elégítik ki, erre ejakulálnak.
Fidesznél naponta tapasztaljuk, Vezénylő Tábornoka egy szociopata klepto és cezaromániás elmebeteg akinél ez szintén naponta megnyilvánul, legfőbb terepe a Parlament: kérdést kap, azonnal személyeskedik, hazudozik, tudatosan vájkál a másikban, az országnak is tudatosan hatalmas károkat okoz, csakhogy ferde hajlamait kiélje, valszin gyerekkorában elszenvedett megaláztatását torolja meg ahol tudja.
Ami érthetetlen ezt az elmebeteget a közelében lévők nem fogják le, oka valszin a hatalmas vagyon amit lophatnak maguknak.
Más értelmes magyarázatot nem látok erre a ferde emberi magatartásra, tudatos károkozásra. "
kokopelli
@Béla333: ...mikor ülnek le vele pl. a "régi tagok" vezetői!? Miért is akarnák az ő állítólagos technikáját megfejteni,
ill. megszokni,ha senkit nem érdekel az odaát !..az annyira úgy van,hogy a polgárok túlnyomó többsége még Magyar-
országot sem ismeri! Pl. a Budapest és Bukarest megkülönböztetése is gondot okoz azoknak,akik még nem jártak ott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok