A múzeumigazgató közölte, hogy a jövőben is védeni fogja vélemény- és szólásszabadságot, de van, amiben igazat ad a kritikát megfogalmazóknak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Kotródjál inkább haza,,,Csíkqrvaanyjába,,bozgor.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@justhpeter: ma, 13:17
Szvsz az országból is!
Nessy
Bocsánat kérés??? Nem megsértődni kell, hanem gondolkozni, mielőtt valamit leír! Ez nem a fatornyos hazájának az útszéli kocsmája, ha úgyis gondolja!
SystemError
@verőce21: Ez már a hozzád hasonló nyaloncoknak is agyrém nem?:) 5 percenként máshova kell nyalni magatoknak is ellentmondva..
kereső
Ennek tényleg elmentek otthonról, meg azoknak akik védik ezt az orbánista nácit. "Védi a vélemény.és szólésszabadságot"? Mióta a vélemény nyilvánitás és a szólásszabadság része a nyiltan uszitó, ordas eszméket kinyilvánitó irás?Ja, tudom- amióta a fideSS van hatalmon. Hiszen a a rég szebb napokat látott MN, a hirtv-és számtalan más orbán lapon naponta tapasztaljuk az ellenzék eltirpráására szóló felbujtogatást, a zsidózást. Na takarodj vissza fatornyos kis hazádba, elég nekünk a magunk náciajaival szembeszállni, nem kell ide még import is.De vihetnél még magaddal jó néhány ember utánzatot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.