Másodszor kapott komoly adományt a magyar kormánytól az amerikai Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány. Szijjártó Péter tudatta: a kormány a héten írta alá a szerződést az Egyesült Államok Kongresszusa által 27 évvel ezelőtt létrehozott alapítvány tervéhez való hozzájárulásról. A lengyel és magyar történelmi emlékezet közösségét mutatja, hogy a lengyel kormány is komoly összeget ajánlott fel – tette hozzá

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
Annyira örülök, hogy a pénzemet amerikai múzeumra költi orbán.
Mert már annyit elköltött a vírus által elvesztett munkahelye magyarok megsegítésére, hogy még volt plusz 3milliárdja az amerikai Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítványra.
Ez igen!
csipetke
Az amcsik olyan rohadtul rá vannak szorulva a mi pénzünkre,mi meg olyan baromi gazdag ország vagyunk.Folyton azon kell törnünk a fejünket,hogy mire is költsük a rengeteg pénzünket.Nálunk minden rendben van.Az emberek sokat keresnek,mindenkinek van munkája,és tanácskozásokat kell tartanunk,hogy eldöntsük,melyik országban építsünk valamit. A közmunkások a padlásokon forgatják a papírpénzt,nehogy összepenészedjen. Komolyra fordítva:-a nemzeti inzultációban miért nincs olyan kérdés,hogy akarjuk-e,hogy orbán a saját zsebpénzének tekintse a köz,és eu-s pénzeket,és szeretnénk-e,hogy külföldön szórja szét,mint a bolond a lisztet.Felháborító,hogy ilyen,és hasonló dolgokat meg mer tenni orbán.Tényleg azt gondolja,hogy egyedül dönthet ennyi pénz elsz@rásáról?
csak úgy....
oszt hol itt a probléma!? romoljon tovább az amyknál az a 3 milliárd forint!
talicskát adtak hozzá ?- mert ha nem is ér sokat de térfogata és súlya azért van..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.