Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni – erről beszélt a karácsony kapcsán egy kérdésre válaszolva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott meghallgatásán kedden.

Gulyás Gergely: karácsonyra jó lenne a családi találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Hozzátette: a karácsonyi időszakra vonatkozó szabályokról szerdán, vagy legkésőbb a jövő heti kormányülésen, december 9-én születik döntés.

A járvány második hullámának tetőzéséről a miniszter kérdésre válaszolva azt mondta: a szakértői becslések december eleje és január vége közé teszik azt. Harmadik hullám pedig remélhetőleg nem lesz, mert sikerül vakcinát szerezni.

A miniszter a beszámolójában kitért arra, hogy a területi közigazgatás ellátja a járvány elleni fellépéssel kapcsolatos feladatokat, 18 ezer helyen végeznek naponta szűrést, minden iskolai dolgozót tesztelnek, nem csak a tanárokat.

(MTI)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@kereső: Zacher meglehetősen nyersen fogalmazott, felejtsük el idén a karácsonyt, hogy jövőre megtarthassuk. Csúnyán a torkának ugrottak, talán éppen azért, mert igaza volt, de egy demagóg kormánynak fontosabb a népszerűség az ésszerűségnél. Már nyár elején mondogatta miviktorunk az ő saját szájával, hogy szeptember vége, október eleje lesz a második hullám kezdete, de mi akkor is ragaszkodunk a hagyományos iskolakezdéshez, legfeljebb ha pár diák fertőzött lesz, bezárunk néhány osztályt. És hagyományosan megkezdtük a tanévet, meg lehet nézni, hol tartunk. Ott tartunk, hogy az emmi vezetője szerint, -aki már nem felelős a kórházakért, mert azt erős kezébe vette Szőke Olajos Sándor- a járvány fellángolása a lakosság fegyelmezetlenségének folyománya.
Nem, ez a kormány nem normális, ez a kormány nem kormányoz, fut az események után, kapkod, csapkod és szórja a pénzt kifelé, mint süllyedő hajóról a ballasztot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Most hogy egy alapító tag ráérősre veszi,annak megszervezésére nem lehetne őt megkérni?
Jozefina
A fideszes családok össze is jöhetnének, hiszen egy nagy-nagy család, keresztényi alapon!!!
ittott
@nezelodo: több marad. többet lehet lenyúlni
kulabombaafityiszre
@nezelodo: tegnap, 19:52
Ne báncsad már ezt a (nekünk)drága jólelkü minielnököt.
Annyira jó szíve van,hogy bevett a csapatába(bandája),kurvázóst,kokóst pedofilt,kokós buzit,meg ki tudja még kiket.Aztán amikor borul a bili akkor jön a birka had akik mindenáron megvédik ezt a drága(nekünk)jóembert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.