“Harminc évvel ezelőtt a kommunisták Prágában bezártak, most pedig Brüsszelben egyesek kizárnának” – reagált a vele kapcsolatos hírekre Deutsch Tamás.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tompika! Nézz tükörbe! Egy hajléktalan hozzád képest elegáns úriember! A stílusod, a szövegeid még egy faluszéli bögre csárdában sem tűrnék meg! Ahányszor megszólalsz, ég az ember képe, hogy te hazánkat képviseled!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Azèrt akarnak kizárni,,mert undorodnak már tőled,,te faszkalap.Az,,hogy mit pofázol,,az majdnem (!) teljesen mindegy.
kissé felnőttem
Akkor ha Horn nem kapar ki a szarból ma ilyen gondod nem lenne köcsög. moss percenként fogat az sem segít csak elfoglaltság. Ja 3-6 ezer havi euróért mindezt?
Nessy
Tompika! Nézz tükörbe! Egy hajléktalan hozzád képest elegáns úriember! A stílusod, a szövegeid még egy faluszéli bögre csárdában sem tűrnék meg! Ahányszor megszólalsz, ég az ember képe, hogy te hazánkat képviseled!
kereső
Te nem kritizáltad az EPP frakcióvezetőjét, te konkrétan megrágalmaztad Őt, és gyaláztad.Talán különbséget kéne tenni. Itthon bezzeg nem "tűritek" még a legenyhébb kritikát sem- amelyek valóban kritikák.
Azt is meg kéne emlitened , hamár Prága, hogy egy "pufajkás kommunista" személyes közbenjárásának köszönheted, hogy nem rohadt rád a műanyag bilincs.Kicsit szelektiven emlékezel.
Jozefina
A bűz ömlik belőled, mint tehénből a gané!!! Csak rágalmazni, támadni és hazudni tudsz. Na meg a brüsszeli lóvét bezsebelni. Ehhez értesz!!!
SystemError
Pedig ezek ismerős érzések lehetnek a fideszből. Lehet Lázárral kéne erről dumcsiznia, akinek egy nagy lájk a tegnapi villamos bejelentéséért... Mármint nyilván azért jelentette be tegnap a kis bünti házi feladatát, hogy semmit ne számítson Szájer árnyékában..:)
Béla333
Nehogy már ne minősíthesse az Unió rendszerét Gestapo-hoz hasonlónak.
Hár már beszélni sem lehet?
Csak a jogállamiságot ne feszegessék, hiszen akkor még lopni sem tudnának.
kereső
@SystemError: Készül a fideSS "adventi naptára"??
SystemError
@kereső: Még ha eki lenne a kis ablakokban, de ez...:)
simmering73
Maradjunk abban, be sem kellett volna engedni oda. Shikari már Gestapot vizionál.
Aki Én
Ezt a pofát én sem zárnám ki. Inkább be...
Aki Én
@Shikaratyi: ...remélem is :)
Majd meglátogatod Szájer elvtársadat itthon? Addig talán felújíttatja az ereszt, nehogy felhúzd magad arra is :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.