Amíg Orbán Viktor a Soros-tervről magyaráz a propagandacsatornáin, úgy tűnik, az ő terve az, hogy kivezesse Magyarországot az Európai Unióból. "Azzal, hogy már az Egyesült Királyságban pár héten belül elkezdik az oltásokat, bebizonyították azt, hogy sokkal jobban járnak azok, akik kilépnek az unióból. Bebizonyosodott, hogy míg az uniósban a politikusok politikai vitákat folytatnak, egymást támadják, akár a jogállamiság kérdésével is, addig az unión kívüliek hatékonyan védik meg polgáraikat azáltal, hogy a tényleges problémákra fókuszálnak" – mondta Orbán Viktor pénteken a Kossuth Rádióban. Ennyire nyíltan korábban még nem pedzegette a kilépést, de már a nyáron is a hanyatló Nyugatról értekezett. "Európa, sőt a teljes Nyugat sem képes többé maga felé irányítani a világgazdaság erőforrásainak áramlatait, ezért erőpróba előtt állunk" – mondta augusztus 20-án. Akkor kiemelte, hogy vissza kell találni Európának a kemény munka, az ésszerű gazdálkodás és a felelős életvezetés világába...

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Orbán ki fog lépni az Unióból. Magyarország pedig nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Isaac Newton? Az biztos valami Soros-bérenc libernyák

A The Economist szerzője Newton törvényét citálja: „Every body perseveres in its state of rest, or of uniform motion in a right line unless it is compelled to change that state by forces impressed thereon,”

„Charlemagne - Poland and Hungary enjoy a physics lesson courtesy of the EU - Newton’s laws apply to politics, too” című cikk a maga rögvalóságában írja le a dolgokat. Vizsgálván, hogy „Érdemes-e Lengyelország és Magyarország miniszterelnökének háborúba keverednie európai uniós kollégáival?”.
Az igyekezetet azt érti: „They have reason to fear a crackdown. Both governments have trampled on democratic norms in recent years, nobbling judges, thwarting journalists and using the state to hobble rivals.”!
Ami azt illeti a szerző remekül írta meg a meglátásait (nekem az EU csak ugat, de nem harap nagyon tetszik), azonban egy dologban nagyon téved. Orbánt nem ismeri. Kezdjük ott, hogy esetleg rémlik is valami neki arról, hogy „Who fuck is Isaac Newton?”, erősen kétlem, de nem zárható ki, hogy rémlenek neki valami törvények is. De abban biztosak lehetünk lövés sincs róla miről szól, s ha felolvasnád neki egy kukkot sem értene belőle. Hogy a párhuzamról ne is beszéljünk! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na innen tessenek jegyzőkönyvbe venni a dolgot

Bayer feltáró vallomása egyértelműképet ad a fityesznyikségről és egyben sokat elárul a Polteráj mentális alapjairól is

Mint ismert Zsóti az 5számú NER-lovagina meglehetősen sajátságos helyzetbe lavírozta magát a Szájer-ügy kapcsán. Hogy esetleg csöndben maradna, vagy legalább – mint a daliás főnöke – semmitmondó lózungokat csattogtatna az nem megy neki. Agy egyre mélyebbre ássa magát. S ennek során egyre elképesztőbb képet fest arról, ami a Fiuk név alatt kell tapasztalnunk.
Az ő dolga, meg az olvasóié, azonban most ezen is túllépet. Kikérte magának, hogy „a hazudozók, a gonoszok és kretének had” számom merészelje kérni őt azért, amit tesz vagy amit nem tesz. pedig tudomásul kellene venni, hogy: „mi, itt, ezen a térfélen, ilyen esetben nem nézzük meg a büntető törvénykönyv vonatkozó passzusát, és nem annak alapján hozunk döntéseket”!
Igen tudjuk Zsóti (rátok más törvények vonatkoznak, s ha kell Polt-ék tesznek róla, hogy másképp), csak azt nem tudtuk, hogy te ezzel még dicsekedsz is!
RonaGyuri
@RonaGyuri: s ha még bírja a gyomrod Bayert a tegnapi
"Ki lóg az ereszen?
A TÖKÉLETES ÖSZTÖNLÉNYEK HIÉNAVIHOGÁSA ÉS SZÁJER JÓZSEF BRUTÁLIS KIVÉGZÉSE" vezércikke mindenen túlment! =))
kokopelli
Az Orbán-családról készített kétrészes film "leközlése" után nem hiszem,hogy valaki kételkedne ,hogy az ők az EU
nélkül is megélnének! Ő kilépne,de "a nép az istenadta nép" az kiszámíthatatlan! Ledobnák őket mint egy ballasztot!?
karma1
Atyavilag! o es a felelos vezetes! Hat eleteben nem vallalt fel meg egyetlen dolgot sem? Mi a szartol tudna' o, hogy mi a felelos vezetes? Szorakozz a mamaddal, apadnak mar ugyse all fol, oreg korara kivette az erejet a haracsolas
karma1
@Aki Én: Diktaturat akkor epithetne, egyszemelyest, ahol o a kakas a ganedombon, ha nem lenne a kozelben a boldogsagos szovjetunio reinkarnacioja, meg Kina... De ezek ott vannak, es ez azt jelenti, hogy lehet o diktator, ha kilep az uniobol, de a kassza kulcsa putyin utodjanal lesz, es maximum a szovjetunio hose kitunteteseit nezegetheti majd Felcsuton, a stadionja melletti budin. Mar csak 43 evet kell neki varni, es az orban csalad magantulajdonaba fog kerulni a stadion, miutan az az o szemelyes birtoka, ahova megengedte, - nagy kegyesen - hogy a budija melle felhuzzanak egy boduletes baromsagot. A fa addigra szet fog hullani, a rez-bronz egyeb femdisziteseket a helyi vasgyujtok szepen ertekesitik, talan a futott gyopot megtarthatja,...
Rengeteg bune van ennek a velejeig romlott szemetladanak, de kozel a leszamolas ideje - 3 nap : ha bevetoz, nagyon rovid lesz a palyafutasa. De merkel nyanyae is...Mert az o "szerelmuk"-rol is lehullik a lepel, vegleg./...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.