A 64 éves Aradszki András a KDNP frakcióvezető-helyettese, korábban államtitkár volt. A politikusról november 20-án derült ki, hogy elkapta a koronavírust. Állapotáról azóta nem lehetett hallani, de a párt hétfői közleményben tudatta, hogy Aradszki kórházi kezelés alatt áll, az intenzív osztályon ápolják – írta a 444.hu.

Forrás: indirekt.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@voltmárjobbis: Levizsgáztál emberségből erősen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
@voltmárjobbis: Levizsgáztál emberségből erősen.
voltmárjobbis
@division: Nem azt mondtam, hogy haljon meg, gyökér.
Talán majd megtapasztalja az orbáni lélegeztetőgépeket.
division
@voltmárjobbis: Miért kell megint gyökérnek nevezned a másik embert? "Csak úgy" hozzászoktál már, nem igaz?
voltmárjobbis
@division:22:30 bencsik miért mondhatja azt másik emberre, konkrétan Szabó Tímeára, hogy:"Amilyen ronda, olyan gonosz"?
Te hozzászoktál már a fideszes barátaid ilyen hozzászólásaihoz?
division
@voltmárjobbis: Konkrétan semmi közöm ahhoz, ki mit mond a másik emberre, az érdekel csak, rám mit mond valaki.
karma1
Mint embert, nagyon sajnalom - de tudom, o szazszor jobb ellatast fog kapni, mint egy atlagmagyar.
Vajon miert is?
division
@karma1: Mert politikus, közszereplő. Ez sajnos mindenhol így működik. Nézd csak meg Majkát, még videókat is csinálhatott tüdőgyulladása közepette a kórházban.
karma1
@division: Ha en kerulnek be egy korhazba, hasonlo merteku betegseggel - vagyis nem lennek lelegeztetogepre kotve egybol - en is csinalnek felveteleket, es a szeretteimnek kikuldenem, mivel itt nincs latogatas, ha a 4-es fokozatu (legmagasabb ) riasztas van ervenyben! Ez nem a celebek joga, hanem alapveto emberi jog, es az okostelefonok koraban jo minosegu kapcsolattartas.
En a KEZELES es az ELHELYEZES minosegere utaltam. Gyerekkori baratom, Lerch Pisti masfel evig volt egy nyiregyhazi, abszolute nem celebeknek valo rehabon az agyverzese utan. Nem kovetkezik automatikusan a jo ellatas az ismertseg fokabol. Inkabb vannak, akik ki is kovetelik maguknak azt. Nem azt mondom ezzel, hogy az "elit" (maradjunk ennel a tartalmilag kiurult meghatarozasnal) ne kapjon jo egeszsegugyi ellatast, hanem en azt mondom, hogy AKKOR NE KAPJANAK KIVETELEZEST, ha a tobbi betegnek a tizede sem jarhat, mert eppen ok, a fidesz (a nemletezo kdnp aktiv reszvetelevel) folyton a sportnak adja a milliardokat, mint inkabb az egeszsegugybe. Ha ok odafont nem lopnak annyit, amennyit, es nem ugy kezelik az egeszseg- es szocialis ugyeket, akkor nem kene kulonbseget tenni celeb, politikus meg a Mariska neni, Pista bacsi ellatasa kozott.
namihami
""Nagy a baj: a KDNP politikusa elkapta a koronavírust, intenzíven küzdenek érte""
De ez nem baj, a baj az, hogy döglenek a nyulak.
Klubtag
@karma1: ...az én környezetemben is pontosan egy egyszerű Mariska néni és egy szerény Pista bácsi hagyta itt az árnyékvilágot, pedig példamutató hithű életet éltek és még élhettek volna ...például, ha elegendő gyógyító személyzet állt volna rendelkezésre - helyette 60 milliárdért a főkeresztény hobbijára (Vadászati Világkiállítás) áldozott ez a nagyon polgári nagyon keresztény kormányzat, aminek korábban nevezett is részese volt.
dr. prédikátor
talán biz a nem jól imádkozott??? vagy nem volt vele a tízparancsolat??? tapasztalja csak meg hogy milyen a COVID!!!amíg kórházba van legalább nem tud ártani!!!
karma1
@Klubtag: Nekem is van covid-halottam. 48 eves, csodas apa hagyta itt a feleseget, lanyat. Soha nem dohanyzott, nem ivott, egeszseges volt. Balazs Feri szinten gyerekkori jobarat, iskolatarsam volt. Es persze egy csomo megbetegedett ember, akik varjak a gyogyulasukat, mert ok nem annyira betegek, hogy korhazba kellett volna menniuk. Es mindez egyetlen ember elborult agya miatt... Szornyu! Es most a veto! Hogy azok a betegek, akik esetleg tulelik a jarvanyt, de elvesztik a munkajukat, azoknak eselyuk se legyen ujra felepiteni az eletuket.Ez mar regen nem Magyarorszag belugye - remelem, most az egyszer vegre az Unio is a sarkara all, es nem kompromisszumokat keres - amit csak ok hivnak "kompromisszumnak" - otthon ugyanezt orban a birkainak majd ugy adja elo, hogy "ismet legyoztuk Brusszelt!"
Klubtag
@karma1: ...nekem lesújtóbb a véleményem, azzal már nem lehet mentegetni a többi gazembert, hogy Orbánnak elborult az agya, a két sorsdöntő mulasztás ill. döntés tragikus következménye(i)ben a közvetlen munkatársai, kiszolgálói és a hívei is BŰNRÉSZESEK,
karma1
@Klubtag: Ezt en mar meg sem emlitem kulon: ez egy alaposan megszervezett bunbanda, nagyon alantas celokkal, es meg szemetebb eszkozokkel. Nemcsak orbannak kell menni, hanem az egesz bagazsnak, es egy rovid targyalas utan egyenesen a bortonbe
Klubtag
@karma1: ...én már a magam szerény módján "megtisztítottam" a közvetlen környezetemet olyanoktól, akik vagy ennyire buták, vagy ekkora gazemberek, némelyik - persze más okból - egy ideig hiányzott a szívemnek, de feldolgozom...vannak elvek, amiket nem lehet sutba dobni.
karma1
@Klubtag: Valoban igy kell tenned, hogyha Magaddal harmoniaban akarsz elni. Nincs fontosabb a belso bekenel - ha ez megvan, csak akkor tudunk figyelni a kornyezetunkre. Igazad van. Es akiktol megtisztitottad a kornyezetedet, azok valoszinu raszolgaltak erre - es ez az o oriasi veszteseguk, nem a Tied!
Klubtag
@sgl: ...ebből is látszik, hogy jól ismerik az orbáni megtorlás természetrajzát...jól tudják, hogy vigyázniuk kell, egy ilyen akcióval - mert ha lebuknak - már nem lehet egy kis ejnye-bejnyével, vagy egy kis morális elszigeteléssel megúszni, egy életre kikészítik őket és még jó, ha szabad lábon folytathatják az életüket. Viszont de nagy az érzékenységük, amikor hasonló "leszámolást" kell elszenvedniük...amit egyébként a legteljesebb mértékben kiérdemeltek...
voltmárjobbis
@division: Az előző is dec 8. 22:16
Továbbá: Európa harmadik legrosszabbjávál vált a magyar Covid-halálozás az elmúlt két hétben
Egy embert felhoznak ide, aki politikus, hogy sajnáljam? Még csak intenzíven van
És hol van név szerint a többi covidos?
"A csütörtök reggel közzétett adatok szerint 171-en hunytak el az elmúlt 24 órában " 2020.12.10.
Ök meghaltak. A kdnp-s még él, gondolom a honvéd kórházban, ahova 12 fontos embernek adtak Orbán Viktorék hozzáférést a Honvédkórház ellátásaihoz
A kdnp-s meg örüljön, hogy csak intenzíven van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.