Kemenesi Gábor, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusa szerint nagyon aggasztóak a számok. A vasárnap reggel közölt járványügyi adatok az eddigi legrosszabbak a koronavírus magyarországi megjelenése óta. A hivatalos tájékoztatás szerint az elmúlt napon 6819, így összesen már 211 527 embernél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést. A halálos áldozatok száma 156-tal nőtt vasárnapra.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez az a kemenesi...aki denevérkutató...és nem is orvos,szimplán biológus...orbán és jakab lelkes seggnyalója...
simmering73
Kemenes Gábor víruskutató. 2013-ban végzett biológus szakon a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karán. Egyetemi évei alatt szerteágazó kutatásokat végzett, Dr Jakab Ferenc professzor vezetésével a szúnyogok és denevérek által terjesztett vírusokkal kapcsolatban.
division
@Pálinkás Pál: Víruskutató. Kezdesz túlzásokba esni már. Nem tudom mi a foglalkozásod, lévén hogy bármikor írok valamit azonnal reagálsz, de egy nagyon okos embert sikerült megint lehülyézned.
Pálinkás Pál
@division: no akkor gyorsan nézz csak utána mivel foglalkozik...segítek neked...
doktori.hu/index.php?menuid=192&lang=HU&sz_ID=17645
és még az is ott van -.ki a főnöke../témavazető néven/...csak nem az a jakab aki orbán hű se...nyalója?
division
@Pálinkás Pál: Azzal foglalkozik, víruskutatással, tudom. A vírusok zöme állatról terjed át emberre. Jakab prof. - ot meg kár becsmérelned, fele tudásnak is örülnél ami a birtokában van.
Pálinkás Pál
@division: leszarom azt a tudóst akinek előmenetele egy diktátortól függ...az országban vannak jobb virológusok...vajon miért nem őket kérte fel a mangalica vezetőnek? mert orbánnak seggnyaló kell...olyan aki azt fogja mondani amit a csúti tahó éppen kigondolt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.