Most már rend van a fejekben.

Brüsszeli győzelem vagy történelmi Orbán-vereség? Török Gábor elmagyarázta

Míg a kormányoldal fényes győzelemként hirdeti, az ellenzék totális vereségnek látja a kiszivárgott kompromisszumos tervezetet, amely Orbán és lengyel kollégája vétós fenyegetőzését igyekszik elsimítani.

Ennek lényege: az uniós kormányfők fenntartják ugyan a feltételrendszert, de cserébe a magyarok és a lengyelek számára fontos engedményeket tettek. Az egyik pont a hírek szerint az, hogy a rendszert nem alkalmazzák, amíg arról az Európai Bíróság előzetesen véleményt nem mond.

A hvg.hu vette észre, hogy Török Gábor politikai elemző is megszakértette az ügyet, és Facebook-oldalán ezzel a hasonlattal magyarázta el:

„Tegyük fel, hogy tagja vagy egy klubnak. A klubba járók többsége azt akarja, hogy írják bele az alapszabályba: csak öltönyben lehet jönni a rendezvényekre. Te viszont utálod az öltönyt és azért harcolsz, hogy mehess farmerban. Keményen küzdesz az igazadért, végül eléred, hogy ugyan beleírják az alapszabályba az öltönyviselési kötelezettséget, de talán csak jövőre vagy azután kezdik alkalmazni. Nyertél vagy vesztettél?”

Most már világos.

Tegyük fel, hogy tagja vagy egy klubnak. A klubba járók többsége azt akarja, hogy írják bele az alapszabályba: csak...

Közzétette: törökgáborelemez – 2020. december 10., csütörtök

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pécsi
@Edmond Dantes:Két évig nem veszik elő ezt a barom jogállamisági kérdést- amit egyébként senki nem tud értelmezni!- ugyanis, ha nem lenne itthon jogállam, akkor az IP cimünk alapján az elhárítás a kommentelők többségét vinné a GULÁGRA! Érthető? A lényeg: Orbán nyert, az országnak a pénz jönni fog, szaros gyuri bácsi és " kitartottjai " szűkölhetnek! Hajrá Magyarország! Akinek nem tetszik itt élni, előtte a nagyvilág!
pécsi
@legott: Orbán nyert és vele mi Magyarok SZINTÉN! Aki magyar, velünk van, a többi huzzon el Bruxellesbe!!
NKF
A Török Gábor egy jó fej!Aki nem Magyarországnak szurkol,kapja be vagy ny... ki!
Edmond Dantes
@pécsi: Maga szerint ott kezdődik a jogállam,hogy nem viszik el azokat,akik nem Orbán seggét nyalják??Ember! 2020-ban vagyunk és az unió tagjai!!! A maga féle lekes seggnyalóknak a lebutított demokrácia is demokrácia,sőt ebben a meleg ürülékben érzik jól magukat.Az uniót ez zavarja,meg a normális embereket.Magát nem.
terlasz
@pécsi: Miben nyert Orbán? Talán a bíróság közbeiktatásával? Az igaz, hogy így lehet húzni az időt akár másfél évig is, de soron kívül is dönthet a bíróság. Az utóbbi esetben O. szemétségeire azonnal igazságot szolgáltatnak. Ez nem győzelem, hanem hagyták arcvesztés nélkül meghátrálni.
Eladott Ország
Kár magunknak hazudni, a putricigány nyert, főleg időt, mert a 2022 választásokig nem szorítja sarokba a jogállamisággal az EU, és ezt a fideszbirkák az urnáknál ismét meg fogják hálálni, mert azt hiszik, ez a helyes, ha kilopják még a szart is alóluk.. Hazánk legsötétebb időszakát éljük. Vírus rávilágított arra, hogy meztelen a király! Nincs világszínvonalú egészségügyünk, gazdaságunk is egy kozmetikázott számoknak valóan "dübörög" .Kapkodnak, hibát hibára halmoznak. Lopás és a gyűlöletkeltés jobban megy nekik, ami értenek, semmi más nem . Ez egy holokauszt egy formája, bravó kurmány. Ez a koronavírus indítékú ámokfutás beteljesíti az orbáni világképet és a teljes meztelenségét mutatja be, hogy milyen az, amikor nincs.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/93434598_2753679131347292_7236163855238299648_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=-v2hwzVvjPcAX-YICm4&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=fd94cfa8da243e6dcbac1ef6c0fa683a&oe=5FF89ABB

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.