Ezt mondta el a miniszterelnök.

Gyurcsány: Ha a DK állít miniszterelnök-jelöltet, Dobrev Klára lesz az

Gyurcsány Ferenc szerint az ellenzék vezetője egy közös miniszterelnök-jelölt lesz, és mindenkinek hozzá kell majd igazodnia. Nem lesz más dolga, mint beszélgetni.

A DK elnöke szerint Dobrev Klára még nem döntött arról, el akar-e indulni a választáson. De lassan megtalálják majd, ki lesz az ellenzék vezetője. De bárki is legyen, segítik majd, hogy készen álljon.

Forrás: Blikk/Telex

Kép: MTI/Mohai

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@sgl: Én négy nőt támogatok- elég volt már az elcseszésből! Donáth Anna, Cseh Katka, Szabó Timea, Dobrev Klára- sőt mind a négyet szivesen látnám a kormányban is. A sorrend tetszőleges- miniszterelnök és helyettese.És nagyon nagy szükség lenne Szél Bernadettre(mostanában mint egy kis bulldog! úgy rágja át magát ezeken a dolgokon) a szociális-vagy oktatási poszton!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
nem szerencsés ez a korai állítgatás, két év alatt bármi lelankadhat.
még a fidesznek is! :)
Aki Én
Nagyon szomorú, hogy nekünk egy Gyurcsány, meg egy orbán között kell választanunk :(
NKF
Most elárulom,Klárika nem rúg labdába!
csak úgy....
@sgl: gyurcsánnyal az a probléma,hogy antikrisztust faragott belöle a fidesz és ugyan úgy tudja a bugrisokat ijesztgetni vele mint a migráncs-soros duettel!
Aki Én
@sgl: Nem gondolnám, hogy egy Dobrev Gyurcsánytól független lehetne.
Azt meg mindannyian tudjuk, hogy sem Gyurcsány, sem orbán nem normális.
Természetesen van különbség, és inkább két Gyurcsán, mint egy orbán.
Sosem lesz jó, ha ilyen-olyan bukott alakok térnek vissza.
Mondtam sokszor, először az ellenzéket kell lecserélni.
Gyurcsányt tartom olyan megosztónak, hogy esélytelen vele győzni.
Aki Én
@sgl: ...igaz, de nem lehet elvonatkoztatni Gyurcsánytól. Nem is fognak.
Jozefina
Gyurcsánytól úgy fél orbán, mint ördög a tömjén füsttől!!! És értehtő is!!! Gyurcsány meglehetősen értelmesen és érthetően tud fogalmazni, felolvasás nélkül. Gyurcsány keményen kritizálja orbánt és a fidesz-kdnp maffia inkább diktatórikus, mint demokratikus politikáját, kormányzását!!! Ebből a szempontból kíváló Gyurcsány. Aztán valóban megígérte, hogy nem akar sem miniszterelnök lenni, sem miniszter. Tehát ezt mindenkinek elkéne fogadni és nem ostorozni őt!!! Az összegogás közös miniszterelnök jelöltjének pedig mindenféleképpen nőnek kellene enni és lehetőleg a civilszférából, aki minimum közgazdász, több nyelvet beszél és lehetőleg ismert is, vagy az összefogás pártjainak kell ismertté és elfogadhatóvá tennie.
És, hogy a miniszterelnök mit hablatyol az M1-en az legyen az ő sara!!! Neki szerintem már az ország háziasszonya sem hisz!!!
Aki Én
@sgl: ...ez igaz. Rajtam nem fog múlni, ezt megígérem.
Teljesen nyilvánvaló, hogy orbánnál csak jobb van.
Gyurka80
@Jozefina: Rossz lehet neked, hogyha még hiszel gyurcsányinak!
Gyurka80
@sgl: Egyik jobb mint a másik, vagy nem! A momot és maszopot kihagyta lesz ebből visítás.
kereső
@sgl: Én négy nőt támogatok- elég volt már az elcseszésből! Donáth Anna, Cseh Katka, Szabó Timea, Dobrev Klára- sőt mind a négyet szivesen látnám a kormányban is. A sorrend tetszőleges- miniszterelnök és helyettese.És nagyon nagy szükség lenne Szél Bernadettre(mostanában mint egy kis bulldog! úgy rágja át magát ezeken a dolgokon) a szociális-vagy oktatási poszton!
jesz
csak addig kell kitartania, amennyi idő elegendő az örökös miniszterelnöki kedvezményekre..asszem az egy hónap...tovább úgysem húzná(nem csak ő, más sem)

Dobrev is csak a buli kedvéért csinálná.. a Gyurcsány családban lenne a legtöbb miniszterelnök...

Ja, és ki szavazna rá?
szaboria1
Megint egy jókra hiba a bedobott cím miatt. Nem ezt nyilatkozta Gyurcsány. A Blikk újságírójának agymenése.
csak úgy....
@Shikari: ha csöpp eszed lenne,akkor magadtól rájönnél,hogy ez az írás a fideszröl szól!
kereső
@csak úgy...: Sőt. Tökéletes jellemzése az elmúlt 10 évnek.
csak úgy....
@Shikari: rossz helyre címezted te bimbó! :) te, ma különösen buta!
jesz
jó, legyen miniszterelnök-jelölt..és mikor láthatjuk
az árnyékkormányát? Mert a pleb's tudni szeretné kik is lesznek a jövő miniszterei...hátha elmegy a kedvük Dobrevtől is, ettől félnek?

...vagy attól, ha bemutatja a jövendő miniszter-jelölteket, őket a
választásokig a fidesz simán megeszi..
...mert bizony megeszi...szőröstől -bőröstől...

Szerintem már nem kér a választónabból, amit a főpolgármester választásnál megtapasztalt...utólag derült ki, kik is lesznek körülötte a fingreszelők hatalmas tiszteletdíjért
pécsi
A bolgár titkosszolgálati ügynök lánya, ill. a az apró halálra
pécsi
@pécsi: a bolgár titkosszolgálati ügynök lánya, ill. az apró halálos itéleteket támogató unokája nem lehet Magyarországon aktív politikus! Most kell lelépni a színről, amíg nem késő!
kereső
@pécsi: A 19-es vöröskatona unokája, az 56-os szochazás kitüntett fia lehet ma Magyarország egyik közjogi méltósága???Érdeklődöm tisztelettel? Ja, az meg nem bizonyitott, hogy Dobrev Klára apja ügynök lett volna, az viszont igen, hogy Magyarország igazságügy miniszterének apja az volt. III/III-as.
kereső
@Shikari: Hááááááááááááát(sic!), ha újra születek, akkor talán, de csak akkor , és akkor is csak talán "sanyika" leszek. Majd szólok az égieknek, hogy a "nagy vadásznak" ez a kivánsága.
legott
@Szeparepa2: Ahogy résnyire nyílik az ajtó, Fletó egyből be akarja vinni a zongorát (meg a páncélszekrényt).
legott
Én Bajnaiban bízom (már bizonyított), az őrület után egy szakértői kormányra lenne szükség.
Hogy Bajnai nem jó politikusnak? Miért, Orbán jó politikus (az ország, a magyar emberek érdeke szempontjából)?
Jozefina
Jellemző az MTI kifacsart címe, hiszen nem Gyurcsány mondta, hanem a miniszterelnök!!! Kis külömbség van benne!!!
ómió
Újabb Böszme-korszak jönne? Csak azt ne!
Aki Én
@ómió: Borzalmas lenne. De hogy még az is jobb lenne mint a hazaáruló gazdád...
kereső
@Szeparepa2: "gyurcsánynak" - nem nem Gyurcsánynak, hanem a dk-nak, jelenleg a biztos pártválasztók körében ( 5 millió fő), 19% -os támogatottsága van. Ez 950 ezer ember. Ennek a pártnak az elnöke GYF. Tudomásul kéne venni, hogy bármennyire is nem tetszik, az ellenzéki térfélen meghatározó tényező. Hogy ebből mennyi a GYF rajongó, és mennyi azok száma, akik azért választják a dk-t, mert jó programja van, (én pl. azért), azt nem lehet megbecsülni sem. És ha lehetséges lesz, akkor a választási koalicióra szavazok!!!, mert mindenkire szükség van, és remélhetőleg ez azért is jó lesz, mert egymást is tudják kontrollálni is, és segiteni is. GyF mondjja a kezdet-kezdetétől: egy jelölt, egy lista.
És nem azért mert ez az ő kivánsága, hanem azért mert 2012 óta a fideSS kétpólusuvá tette a választási rendszert.
Jozefina
Össze vissza beszéltek. Olvasnátok el a hírt!!! Ezt nem Gyurcsány mondta, hanem orbán!!! Gyurcsány eleve megmondta, hogy nem akar sem miniszterelnök lenni, sem miniszter!!! Ezt fel kéne fogni végre!!!
Namely
"A DK elnöke szerint Dobrev Klára még nem döntött arról, el akar-e indulni a választáson. De lassan megtalálják majd, ki lesz az ellenzék vezetője. De bárki is legyen, segítik majd, hogy készen álljon."
Ez olyan, mintha Peron mondta volna, amikor jelölte Eva -t.

:D :D :D
kereső
@Szeparepa2: Tolod a fidess mantrát. És azért képzeld már el- a dk-t Gyurcsány nélkül. Ezt a kört lefutották a "konzervativok" 2018-ban.akkor sem jött be, hogy a párt szavazói kellenek- de az, aki létrehozta ezt a pártot, az meg menjen kukutyinba zabot hegyezni. Olvasgatni szoktam a dk fb oldalán- elkötelezettek az egy jelölt mellett, az előválasztás mellett, és megértették, hogy GYF nem vállal kormányzati és egyéb szerepet sem. De ha azt mondják, hogy ne is mondja el a véleményét, ne legyen szava a koalicióban a választás során, akkor sokan hátat fognak forditani az egésznek. Ezt olvasom ki a disputákból. Na, ha a 950 ezer embernek csak a fele mondja azt, hogy akkor csesszétek meg az egészet, akkor marad orbán vigan.A konzervativoknak meg ott lesz a "jelen" párt- akire szavazhatnak, és az szerintem jó néhány fidess_ből kiábrándultat fog megnyerni, akik egyébként nem szavaznának a több párti koaliicióra.Szóval van alternativa a mihazánkon kivül is. Az már egyébként is széljobb, aki menekült e miatt is a fidess-től, az nem fog oda szavazni.
kereső
@Szeparepa2: Nem tudom megmondani, hogyan fogja a dk kiválasztani- ha egyáltalán lesz -a miniszterelnök jelöltjét. És mivel nem vagyok párttag(nem is óhajtok az lenni), igy nem szólhatok bele egy párt belső ügyeibe. Ezt a párt tagjain kivül senki nem teheti. Azt azért tudom, hogy neten keresztül többször szavaztatták a tagságot- igy az EP választás előtt is, hogy ki k és milyen sorrendben kerüljenek a listára. Talán majd most igy tesznek- és nem fideSS módra kijelöléssel teszik.Nagyon bizom az előválasztásokban, mert az lesz az igazi választás az ellenzéki szavazók számára, az országgyűlési már csak ujj gyakorlat lesz utána.
ómió
@Aki Én: Ha a hazaárulókat keresed, fajtetü, tekints a "nyájadra"! Tudod: amelyik az Internacionálétokat énekli, veled együtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.