Egy napra úgy tűnt, hogy idén szilveszterkor négylábú barátaink nem kapnak frászt a különböző hangerővel robbanó tűzijátékoktól, ám hamar kiderült, nem sikerült -vagy nem volt rá szándék-  minden kiskaput lakatra zárni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
valamit nem értek...ha a forgalmazása is tilos...akkor erkélyről hogy lehet használni???bezzeg a marihuánánál nem voltak ilyen "jópofák"...ott a használat is bűncselekmény...érdekesek ezek a rendeletek...hoznak egyet és rögtön ott a DE!!!így semmi értelme ezeknek, ez mind csak parasztvakítás,hogy úgy nézzen ki mintha csinálnának valamit!%!!
simmering73
"...ha kihelyezett kontérekből nem is, de üzletekben továbbra is árusíthatók a tűzijátékok és petárdák, a tiltás pedig csak közterületre vonatkozik, így erkélyről vagy kertből nyugodtan mehet."
Ügy tudtam évek óta tilos petárdát árusítani és használni.
Sziszifusz
@Pálinkás Pál: 08:14
Aki közel áll a tűzhöz az jobban melegszik. Ugyanis információm van arról, hogy a rendőrség egyes esetekben, kiadja az engedélyeket a szilveszterkor használható pirotechnikai eszközök árusítására.
kereső
Na megint nem xartak a kútba, csak a kávájára. Ez ma jogszabályalkotás Magyarországon.Olyan ez mint sólyom "láthatatlan alkotmánya"- ő is mindent bele tudott magyarázni az irottba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.