Ekkora mínuszban lesznek.

Karácsony Gergely kihirdette Budapest 2021-es költségvetését – Ekkore veszteségre számít a főváros

Karácsony Gergely pénteken kihirdette a fővárosi önkormányzat 2021-es összevont költségvetését a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva. A főpolgármestert a koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet jogosítja fel a döntésre, amely a főváros honlapján vált elérhetővé.

A jövő évi költségvetés főösszege 396,1 milliárd forint.

A jogszabály az önkormányzat költségvetési bevételeit 249 milliárd 406 millió 76 ezer forintban, kiadásait 390 milliárd 7 millió 398 ezer forintban állapítja meg.

Forrás: Blikk

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@ómió: A kurva anyádat basszam szájba te szarházi buzi!!!A csuti geci az összes önkormányzattól elvette a legnagyobb forrásokat és mindig a koronára hivatkoztak!!Bezzeg ahol fidesz van ott van kiskapu is és ezt ki is használják!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@rokker33: Mi van, latrinatartalom, már megint bugyogsz!? De öblösebbeket, szarkupac, még nem tudsz hazudozni?
rokker33
@ómió: szopd le Orbán faszát te retek!De leszophatod apádat is,de az már nem lenne újdonság a számodra hisz mindennapos művelet!! Szinte sírsz ha nem kapsz cumit!!
Sámannus
A magallomán stadion buzernyákoknak száradjon le a farkuk.
kissé felnőttem
a nagyokosnak el se küld ! de ebbe fog belebukni mert ez minden településen arányosan jelen van már most aztán a jólét meg a jópofizás az két fogalom
ómió
@rokker33: Nem veszem el a kedvenc elfoglaltságodat, latrinatöltelék! Szopikáljad csak az efftársaidat, vagy apucidat otthon egyedül, ne nekem ajánlgasd a "műfajt"!
ómió
@fideszes gyökér:A "kormányzás", ugye, még az volt, amikor Böszme vezéretek (Karácsony efftársad koalíciós partnere) "potom" 1300 milliárddal adósította el az önkormányzatokat (mert elemi funkcióik ellátására se adott nekik pénzt), amit 2010. után a Fidesz kormány fizetett ki helyettük!? Hát, hacsak úgy nem! De akkor valahogy nem sírtak a tetübolsi pofák! Most ennek a töredékéért már leesett a veres csellag?! A "befogadást" se nekem ajánlgasd, fajtetű! Ott volt arra is Böszme efftársad! Tudod, aki pár napra "befogadott" pár migráncs csavargót, azt igyekezvén demonstrálni vele, hogy "még jól is járna" velük! Szóval, a tetvesbolsi "tezsvíreidnek" ajánlgasd a "műfajt"! Ha meg cigányt keresel, bolsi fajgörény, tekints anyádra, vagy nézz a tükörbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.