Százszázalékos kompenzációt követel az önkormányzatoknak Karácsony Gergely, amiért a kormány felére csökkenti a helyi iparűzési adót.

A főpolgármester az RTL Híradónak adott exkluzív interjújában azt mondta: számára ez az egyetlen elfogadható alku.

Az ellenzéki pártok közös listaállításával kapcsolatban közölte: nincsenek miniszterelnök-jelölti ambíciói, sőt, a háta közepére kívánna egy ilyen kihívást, mert aki ilyen állapotban veszi át az országot, az óriási terhet vesz a nyakába.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Pedig Karácsony támogatottsága lenne a legnagyobb a lehetséges jelöltek közül.Kár,hogy nem jelölteti magát.
csak úgy....
tökéletesen igaza van! már csak a gyülöletet,amit az orbánék szítottak az országban,azt sem lehet márol-holnapra kitörölni a buta fejekböl!
nincs mese, a régi buta diktátort ki kell cserélni egy eröskezü és okos diktátorra,aki útálja a focit de birkózni tud és szeret! ne röhögj,nem a németh sziszire gondótam. :)
namihami
@csak úgy...: Pediv alig tudnék kettőjük között választani. Úgy észhiány, mint befoglaló méret alapján. Hasonló lumenek...
RonaGyuri
Lehet hasznos idióta,

na de az ember azt hinné – de nagyot téved -, hogy a pofátlanságnak valahol csak vannak határai

Mondjuk már a téma sem piskóta! „Bán Károly: Vélemény és vita - LáriFeri és a balkolbász -A régi csikorgó, recsegő-ropogó lemezt le lehet venni, az Összefogás szimfónia dallamai lecsengtek. A moslékot összegyúrták. Régóta nem volt ez már kérdés, illetve csak idő kérdése volt az egész ÁLLÁSPONT”. Emigyen a Magyar Hírlap mai vezércikke.
Már az sem semmi, hogy ezt azt követően, hogy derék NER-társai megakadályozták, hogy az ellen legalább két részre oszoljon.
A hangnem és a gondolatok a szokásos, hisz a stílus az ember maga.
Azonban van egy mondat, ami még ettől a …. ja aláírta „A szerző újságíró”, és ebben a …-ban is elképesztő. Annak rendje módja szerint ahogy a többi vélt és valódi bűnös a főpolgi is megkapja a magáét. Azonban a nagy löttyös megfelelni vágyás ezt eredményezte: „Még Gergőbe is visszatérhet az erő, ami tavaly kiment mögüle, újra bizakodhat, lesz még melegbár a Városháza udvarán.” ! =))
Jozefina
Egy nagyon okos, képzett (lehetőleg közgazdász) több nyelven beszélő NŐT kell miniszterelnöknek jelölni és lehetőleg nem a pártok soraiból, hanem közös megeggyezéssel a civil szférából!!!
verőce21
Ha javasolhatnám a "Botmixeres Katát" dr. Miniszterelnökjelöltnek!
Olyan megnyugtató lenne mindenkinek. Én kérek is erre egy kávét...! :)
ómió
Lenne-e? Hát, az "elkúrtuk-utánpótlásba" bőven beleférne!
verőce21
@Horizont: Ott van feljebb a témához írt véleményem! :)
Már le vagy maradva...
verőce21
Szeretnél eltartani, lakást és választójogot adni 700 ezer afrikai illegális bevándorlónak? Szavazz a liberális/kommunista népfront listájára!
Én is rá fogok. Nem szavazni. Tojni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.