A kormánypártiak többsége nem a melegpartit vagy a drogot, hanem a politikus álszentségét tartják a legdühítőbbnek – derül ki a Publicus kutatásából.

A kormánypárti emberek Szájer álszentsége miatt akadtak ki a leginkább

Az eredményeket ismertető Népszava azt írja: a Fidesz-szavazók 40 százaléka számára az volt a legfelháborítóbb Szájer József brüsszeli szexbotrányában, hogy a párt alapítója, Orbán Viktor egyik legszorosabb politikai szövetségese életvitelével szembe ment mindazzal, amit pártja hirdetett a családról, a heteroszexualitásról és a kábítószer-használatról – derül ki a Publicus Intézet friss reprezentatív közvélemény-kutatásából.

A Publicus Intézet – 1499 ember megkérdezésén nyugvó – felmérése szerint az emberek 64 százaléka egyetértett azzal:

„A Szájer-ügy rávilágított arra, hogy a kormánypártok által hirdetett értékrend csak a szavazók meggyőzését szolgálja, valójában nem ezt tartják fontosnak, hanem a hatalom megtartását".

Még a Fidesz-hívek 16 százalék is így gondolja ezt.

Figyelemre méltó az is, hogy miként ítélik meg a Fidesz-szavazók a botrányos ügy egyes részleteit. Toronymagasan (40 százalék) azt tartják a legdühítőbbnek, hogy a politikus

„életvitelével szembe ment mindazzal, amit pártja hirdetett a családról, a heteroszexualitásról és a kábítószer-használatról”.

Ehhez képest csak 17 százalékukat háborította fel leginkább az, hogy drogot találtak nála – miközben az ellenzék körében 80 százalék fölötti ez az arány. Minden tizedik kormánypártit bántott az a legjobban, hogy orgián vett részt, és 12 százalékuk azon háborodott fel, hogy a szexpartin férfiak vettek részt. 36 százalékuk a belga járványügyi szabályok megsértésén volt legjobban felháborodva.

(Népszava)

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Viszont most jöhetne el számára a "fényes efftársi jövő"! Vajon kihasználja a "ziccert"?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Ki mire tippel?
A) Szájer fellélegez, hogy végre kiderült a titka és immár nyíltan vállalja nemi vonzalmát.
B) Szájer eltűnik a közéletből és soha nem fogunk hallani róla, mert azért a pártját és Viktort még mindig jobban szereti saját magánál.
Sámannus
@Szalay Miklós: Én tovább keresem a szálakat Tavaly még Bangónéék, és a többi képviselő volt a célkeresztbe, és meddő állóháború volt amiben Köteles elftárs igen élvezte a hatalmát. Mára már összetöpörödött és aljas háborúra készíti fel a daliás 133-at. Mennek mind a lecsóba, mert má a befőttjükkel együtt romlanak.
Bástya Béla Elvtárs
@Eladott Ország: Boldog újévet kívánok neked!
Sámannus
Pedig hogy Szájer álszent csak a kisebb baj A nagyobb baj, hogy az egész bagázs álszentségre épít.
ittott
olyan a szája, mint egy szőrös picsa

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.