Kábítószer birtoklás miatt állították elő M. Richárdot és több társát is az egyik Nyugati téri pizzériából, írja az atv.hu. A portál értesülései szerint összesen tíz embert vittek be bűnügyi felügyeletben lévő férfihez köthető vendéglátóhelyről. A BRFK megkeresésünkre azt közölte, hogy december 31-én 22 óra 45 perckor a rendőrök Budapest V. kerületében, egy vendéglátó helyen intézkedtek, ahol 10 ember tartózkodott. Az éttermet hatvan napra be is zárták a vészhelyzet ideje alatti járványügyi szabályok megsértése miatt. Megkerestük a Fővárosi Főügyészséget is, hogy kezdeményezték-e M. Richárd és társai letartóztatását a történtek után, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
@Horizont: miből él...miből él? hát eltartják, akiknek érdekükben áll...
És mint tudjuk a latin mondást: kinek az érdeke, kinek fontos? (cui prodest)

És ezt ő nagyon jól tudja...csak azt nem értem, hogy eddig miért nem hugyozta le a bírói pulpitust?...persze szükségből..
Nessy
Nagyon jó barátja lehet valakinek, hogy ennyit megengedhet magának!
jesz
@Horizont: miből él...miből él? hát eltartják, akiknek érdekükben áll...
És mint tudjuk a latin mondást: kinek az érdeke, kinek fontos? (cui prodest)

És ezt ő nagyon jól tudja...csak azt nem értem, hogy eddig miért nem hugyozta le a bírói pulpitust?...persze szükségből..
ittott
erős politikai kompetenciákkal bír. tud valamit, amit mások nem. ezzel a sarokba állítja az egész kényszerítő hatalmat. (rendőrség, ügyészség, bíróság)
Eladott Ország
M. Richárdnak évek óta a börtönben lett volna a helye, és akkor még az is lehet, hogy a két ember halálát követelő tragédia sem történt volna meg. Ha valóban felelősen viszonyulnának a törvényekhez, akkor olyan elő sem fordulhatna, hogy ismét autóvezetésen kapják a kecskeméti maffiaperben elítélt bűnözőt. Nem magyarázkodni kellene, hanem végre megbüntetni azokat, akik bűnöket követtek el ebben az országban, függetlenül politikai hovatartozásuktól és kapcsolataiktól. Nem véletlen, hogy a társadalom egy jó részét felháborította a Dózsa György úti tragédia és az azt követő bírósági tárgyalás. Ahogy a lúgos orvos esetében, itt is az áldozatokból csinál teljes hülyét a rendszer. De az élettársa által a felismerhetetlenségig összevert Orosz Bernadett esetét is felhozhatnánk egészen nyugodtan, akinek élete a mai napig veszélyben van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.