EZ MÉG ZSÓTITÓL IS SOK(K), FŐLEG HA MÉG RÁ IS TETTEK EGY LAPÁTTAL! =)) A Hír TV első 2021-es Sajtóklubjában Bayer Zsolt többek között arról beszélgetett vendégeivel, hogy az ellenzék már masszív vergődéssel indította az új évet.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tessen mondani, Isten ezen állatkáit minek kell titulálni népnemzetikeresztényjobboldali intelligens kifejezéssel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Aki Én: Azt hiszem, hogy ezek a jótét lelkek egy útszéli bögrecsárdában nevelkedtek, és tej helyett "rézelejével" itatták őket! Ugyanis épeszű ember nem lehet ilyen alpári és aljas! Tényleg a pöcegödörben a helyük!
Nessy
@Nyírfa: Majd az ukrán vendégmunkások dolgoznának helyettük! Esetleg a határon túli "hű magyarjaik" küldenének nekik milliárdokat!
Aki Én
@sgl: ,,Például azt, hogy 2021-ben még harcosabban, még kérlelhetetlenebbül küzdök majd a hazámat menetrendszerűen eláruló, aljas, zsúrmarxista hálózati ügynökök ténykedése ellen."
Vagyis a fidesz ellen :)
Clavigo
@Shikari: Hányok tőletek,,te tölcsérseggű román szopóautómata..
Nyírfa
@Nessy: Hát, attól tartok, Orbán Viktornak csalódnia kellene a határon túli hű magyarjaiban, az ukránok pedig hamar megtanítanák őket kesztyűbe dudálni.
Giovanni Alba
@Nyírfa: Ellenség mindenképpen kell. Közösen találnának külországit, de ahhoz összefogás kellene, így szerintem egymást tépnék ízekre. Brian élete c. filmből az a jelenet, amikor az ellenállók belopakodnak a palotába, és összefutnak a ciszternában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.