ÉRDEKES, A TOMPOKA DOLOGGAL NEM DICSEKEDNEK!! =)) Ezen a héten Bayer Zsolt vendégeivel a teljes ellenzéki összefogást tartotta nagyító alá a Hír TV Sajtóklub című műsorában. A műsor házigazdája, Bayer Zsolt amellett, hogy felidézte, hogy egy 70 százalékkal gyorsabban terjedő vírustörzs ütötte fel a fejét Nagy-Brittaniában, ahol most fortyognak a háttérben az indulatok a közelgő tényleges Brexit miatt, mi másról is beszélgethetett volna el hosszasabban vendégeivel először, mint arról, hogy a hétvégén megszületett a tényleges ellenzéki összefogás. A műsorvezető kiemelte, hogy ezzel kapcsolatban

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Zsóti & Co. még magukhoz képesz is ocsmányok voltak

Igazi 2 in 1, hisz nem csak a műsorban, de közbeszédben is csúcsot futottak ordenáréságukkal

Még (rém)HÍRTV sem látta hasznosnak beszámolni a műsor végéről. Zsótiék a műsor zömében hozták a Sajtóklub megszokott ocsmány stílusát. Majd a végén rátértek a Tompika ügyre, s átszakadt a gát, s már az ATV-s Lovasos időszak ledurvább szintjét is sikerült alul-múlniuk. Csak most nem egy világhírű tudós-asszony, hanem az EPP első embere volt a célpont.
Azt követően, hogy kifröcsögték magukat az ok nélkül báncsák szegény, drága jó Tompikát mentén maga a Fidesz pártcsaládjának frakcióvezetőjéről, Manfred Weberről nyilvánították ki gondolataikat:
„ez a Weber egy sz*r ember”,
„jellegtelen, köpönyegforgató, pimasz senki”,
„visszaél azzal a helyzettel, hogy pillanatnyilag egy hatalmi pozícióban van.”,
„én kifejezném most már a saját nevemben az őszinte utálatomat a személyét illetően”,
etc.

Persze a pártcsalád is megkapta a magáét
„Ezek a sz*rháziak pontosan tudják, hogy természetesen Magyarországon semmi probléma nincs a sajtószabadsággal. Az egyik, ha nem legszabadabb e tekintetben Magyarország, mert itt mindenféle vélemény nyilvánosságot kaphat.”
silber13
Egyszer már betiltották a sajtóklub című förmedvényt, mert ugye Bayer pubi ök részegen rndlírozott a tsúdióban. Most is rájuk férne egy hatalmas, de legjobb lenne a végérvényes szilencium

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.