EZ MÉG ZSÓTITÓL IS SOK(K), FŐLEG HA MÉG RÁ IS TETTEK EGY LAPÁTTAL! =)) A Hír TV első 2021-es Sajtóklubjában Bayer Zsolt többek között arról beszélgetett vendégeivel, hogy az ellenzék már masszív vergődéssel indította az új évet.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tessen mondani, Isten ezen állatkáit minek kell titulálni népnemzetikeresztényjobboldali intelligens kifejezéssel?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Hogy a narratíva köszönő viszonyban sincs a valósággal

arra egyértelmű biztosíték maga Zsóti, aki a közös része a HírTV-nek és a Magyar Nemzetnek

A párt központi napilapja – ahogy szokta - a fejlécében promózza Zsóti sajtó-klubját.
„HÍRTV – Sajtóklub: Fel kell lázadnunk a fogalmak eredeti értelméért ”!!
Nos bár az igazsághoz tartozik a műsor – mint azt az adó portálja írja – nagyon másról szólt:

„Sajtóklub: Fel kell lázadnunk azért, hogy az asszonyt asszonynak nevezhessük”, ami egyértelműen a szokásos genderelméletesdire futott ki. Ami már eleve az idézet teljes félre ferdítésével (nem csak a felszólamlók mondataot, de Orbánét is átírták) indult.
Ahogy mondani szokásom ez legyen az ő dolguk, azonban a párt központi napilapja olvasata még ennél is pofátlanabb. Igen nem többet s nem kevesebbet harsognak, mint küzdeni kellene a „a fogalmak eredeti értelméért”!
Igen Orbániában még erre is van pofájuk, miközben a retardált dagadt törpe napi rendszereséggel dob be újabb és újabb kifejezéseket, melyek eredeti értelmének édes kevés köze van ahhoz, amit ő bele próbál érteni! =))
Jozefina
Pl az orbán asszonyt sehol nem lehet látni!!!??? Nem nagyon hiányzik, de az ország "első" asszonyának többet kéne mutogatnia agát, főként valami karitatív szerepben!!!
csipetke
Nem véletlenül vette magát körbe orbán ilyenekkel,mint bayer. Ezek mellett okosnak érezheti magát, mivelhogy hülyék közt a féleszű a király. Ez a bayer egy visszataszító,ellenszenves figura,a mocskos szája nélkül is,de ha megszólal?! Az óvodában a gyökér lehetett a jele
Nessy
Tessen mondani, Isten ezen állatkáit minek kell titulálni népnemzetikeresztényjobboldali intelligens kifejezéssel?
Aki Én
@sgl: Az egy dolog, mert az ember elmebeteg, gyáva suttyó. De nézd meg kiknek tetszik. Általában azoknak, akik felháborodnak azon, ha a nemzeti-vajdát kritizálni merik.
Tegnap a tévében még mindig az évekkel ezelőtti patkányozást emlegetik utolsó érvként. Az is egy valóban szerencsétlen kijelentés volt persze, de hol van az a fideszes tempótól.
Ezek az emberek veszélyes, aljas, igazán szar emberek.
Igazából nem kéne foglalkozni velük, és kb kétezer emberhez jutnának el.
Aki Én
Mindenki nevezze úgy az asszonyt, ahogy akarja. Még Szájer is. Mi a faszt foglalkoznak ezzel ennyit? A komoly korrupció, antikormányzás, hazudozás, ezermilliárdos tolvajlások fedezésére, még a tákolmányba is beteszik, ezek a beteg hazaárulók.
Nyírfa
El tudjátok - el akarjátok - képzelni, mi lenne ebből az országból, ha a fidesz és Dúró Dóra közönsége maradna csak itthon? Szerintem enyészet, majd kipcsak birodalom.
Béla333
"Fel kell lázadnunk azért, hogy az asszonyt asszonynak nevezhessük"

Még az Erzsébet hidat is le kell zárni! Ahogy a Fidesz szokta...
Nessy
@Aki Én: Azt hiszem, hogy ezek a jótét lelkek egy útszéli bögrecsárdában nevelkedtek, és tej helyett "rézelejével" itatták őket! Ugyanis épeszű ember nem lehet ilyen alpári és aljas! Tényleg a pöcegödörben a helyük!
Nessy
@Nyírfa: Majd az ukrán vendégmunkások dolgoznának helyettük! Esetleg a határon túli "hű magyarjaik" küldenének nekik milliárdokat!
Aki Én
@sgl: ,,Például azt, hogy 2021-ben még harcosabban, még kérlelhetetlenebbül küzdök majd a hazámat menetrendszerűen eláruló, aljas, zsúrmarxista hálózati ügynökök ténykedése ellen."
Vagyis a fidesz ellen :)
Clavigo
@Shikari: Hányok tőletek,,te tölcsérseggű román szopóautómata..
Nyírfa
@Nessy: Hát, attól tartok, Orbán Viktornak csalódnia kellene a határon túli hű magyarjaiban, az ukránok pedig hamar megtanítanák őket kesztyűbe dudálni.
Giovanni Alba
@Nyírfa: Ellenség mindenképpen kell. Közösen találnának külországit, de ahhoz összefogás kellene, így szerintem egymást tépnék ízekre. Brian élete c. filmből az a jelenet, amikor az ellenállók belopakodnak a palotába, és összefutnak a ciszternában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.