Merthogy sem idehaza, sem a többi európai országban nem tombol az ilyenkor szokásos influenzajárvány. És az idén várhatóan nem is fog. Hát persze, hogy ez is összefügg a koronavírussal.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Te tényleg teljesen belehülyültél ebbe.

Pedig meg lehetett jósolni, a maszkviselés hozadéka. Na persze a távolságtartás és egyéb apróságok, kevesebb vagy akár semmi bálozás, felelősebb magatartás. Szerencsére a többség nem olyan hülye, hogy csakazértis dögöljön meg mindenki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
automatikusan koronásnak veszik,kell a pánikhoz
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Te tényleg teljesen belehülyültél ebbe.

Pedig meg lehetett jósolni, a maszkviselés hozadéka. Na persze a távolságtartás és egyéb apróságok, kevesebb vagy akár semmi bálozás, felelősebb magatartás. Szerencsére a többség nem olyan hülye, hogy csakazértis dögöljön meg mindenki.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: látod milyen birka vagy...ha maszkon múlna..akkor a covid sem terjedne...ugyanúgy cseppfertőzéssel terjed...vagy szerinted máshogy?...mit is ...mondott cilike pár napja? konkrétan covidba tavaly 323 ember halt meg...ismered a számokat?,, ennél 1 nap alatt többen halnak meg itthon másban...mondtam már ,amíg csak a marhaságod fújod,minden igazolás nélkül,addig csak egy buta lúzer vagy...maszküzemed van?..vagy fürkész lettél?esetleg mazochista vagy?..az embereknek egyre jobban tele a töke veletek...hordjatok szkafandert,lakjatok steril szobában, de minket hagyjatok élni!
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: És konkrétan influenzába tavaly hány ember halt meg nyomi?
magyar1
@Peller Anikó: Bizony, a legelemibb dolog a maszkviselés. Na meg a népesség túlszaporodását sem vírussal hanem születésszabályozással kellene megoldani.
Peller Anikó
@magyar1: Pedig de. A születésszabályozás teljes képtelenség és a fehér embernek erre nincs is szüksége. A színeseknél meg az ennivaló előteremtése is probléma, szórakozni meg ugye csak kell valahogy ha nincs tévé.

Az emberiségen már csak egy alkalmas vírus segíthet, ha már ennyire hülye, hogy így elszaporodott mint a vírus. És az ostobábbja a legszaporább. Nézd ezt a szerencsétlen palit, tud írni meg akár olvasni is, de sajnos nem érti amit olvas. Meg aztán nem is akarja megérteni, tanulni is kellene hozzá, de idős korban már ez sem megy.
magyar1
@Peller Anikó: Én mindig mondom, hogy pld. Afrikában kötelezővé tenném a fogamzásgátlót vagy ivartalanítást stb. ill. akinek még lakása,megélhetése sincs a nyomorba ne szüljön mert a gyerek nagyon szenved.
De a kutyáknál is ez lenne a helyes út.
simmering73
Amíg olyan munkakörben voltam, hogy tömegközlekedtem, télen mindig nyavajás voltam. Aztán mikor a tömegközlekedés kimaradt az életemből egy télen se volt még megfázásom se. Néhány éve jogsi miatt orvosira mentem a háziorvoshoz februárban éppen szezonban. Rám köhögött a tömegben egy ember, következő héten már én voltam a dokinál. Igenis, a maszk használat és a távolságtartás jót tett az influenzának is.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: levegő vagy...veregethetitek egymás vállát magyar1-el...az nem tűnt fel hülye, hogy pont Afrikában tesznek magasról a covid hisztire...nem is olvasol x-.hullámról...egy év alatt meghalt kb 2 millió ,amúgy is haldokló ember...beteg ,öreg aggastyán...ez az élet rendje...halandók vagyunk,és amíg ez így van addig kussolj, és fogadd el..
magyar1
@Pálinkás Pál: A halandóságot senki nem tagadja de ha nem kerül annyi vírus,baktérium a szervezetedbe akkor kevésbe lelszel beteg vagy nem.
Pálinkás Pál
@magyar1: ez igaz...csak eléggé nevetséges hogy súlyos beteg..életüknek amúgy is a vége felé közeledő aggastyánok miatt felborítják a világot...arról nem beszélve ,hogy a rendelkezések lószart sem értek...mutatja a svéd példa...semmivel nem állnak rosszabbul mint a erőelven védekező országok,sőt!
magyar1
@Pálinkás Pál: Az eutanáziát tiltják de vírussal meg nyírják az embereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.