Nem volt rémhírterjesztés Hadházy halottasházas, szentendrei videója. Elutasították az ügyben született feljelentést. A bejelentéseiről ismert Tényi István még január 8-án tett feljelentést különleges jogrend idején nagy nyilvánosság előtt elkövetett rémhírterjesztés miatt. Most a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) azt közölte a Magyar Nemzettel, hogy álláspontjuk szerint nem történt bűncselekmény. A független országgyűlési képviselő úgy reagált a hírre, több ok miatt is tudta, nem fog nyomozást indulni.

A Központi Nyomozó Főügyészség a Magyar Nemzetnek azt írta, nem volt bűncselekmény, hogy Hadházy Ákos képviselő a szentendrei halottasházban, részben nyitott koporsókban fekvő halottakról készült videóra hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán.

Ezt követően több vizsgálat is indult, még aznap közölték, mégsem koronavírus-fertőzésben elhunytak holttesteit mutatta a videó, a felvételen látszó zsúfoltságot nem tapasztalták, de a holttestek tárolására alkalmas két hűtő közül egy nem üzemelt, a nyilvántartások pedig nem pontosak.

A Magyar Nemzet Szentendrén megtudta: a videó napvilágra kerülése utáni napon több holttestet elszállítottak a halottasházból. A lap megkereste azt a fiatalembert is, akiről elterjedt, hogy az ő telefonján készült a videó, de ő azt mondta, nem volt ott a halottasházban a videó készítésekor. A szentendrei nyomozók még vizsgálják a történteket.

Hadházy Ákos Facebook-oldalán erre úgy reagált, a kormányzati propaganda hiába gyalázta, ő tudta, nem fognak „nyomozni”, mert akkor kiderülne, hogy:

a szentendrei nem egyedi eset, a kórházak proszektúráin még méltatlanabb állapotok uralkodtak,

és hazugság volt, hogy biztosan nem voltak koronavírus-fertőzöttek az elhunytak között.

A Párt szócsöve is kénytelen volt megírni, hogy még az ügyészség is elismeri: az igazság nem rémhír! A propaganda persze...

Közzétette: Hadházy Ákos – 2021. január 25., hétfő

A Magyar Nemzet hozzáteszi,

Hadházy a kormány és személyesen Orbán Viktor felelősségét vetette fel a videó miatt, ám bakot lőtt, hiszen

a kérdéses temető és halottasház a baloldal által támogatott szentendrei polgármester, Fülöp Zsolt felelősségi körébe tartozik.

Forrás: 24.hu, Népszava, Magyar Nemzet

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ESCOBAR
Ha az én hozzátartozómról bárki ilyen videót csinál, felnégyelem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Szóval, meghazudtad! Tartod az efftársi szintet!
Aki Én
@ómió: Te is megjöttél, idióták legnagyobbika?
Hol dölöngéltél eddig, te félkegyelmű munkásőrnek is hülye?
ómió
@Aki Én: Ez az önmagad másokra hazudása nálad csak-csak nem csillapodik, tetüfi! Ott az elmeosztály munkásőr tagozatán új terápiával még csak nem is kecsegtetnek téged? Ennyire menthetetlen elmebeteg vagy!? De, fel a fejjel, fajkretén! Az efftársaid biztos, annál nagyobb "elismerésben" részesítenek téged!
ESCOBAR
Ha az én hozzátartozómról bárki ilyen videót csinál, felnégyelem!
Aki Én
@ómió: Hol dölöngéltél eddig, te félkegyelmű munkásőrnek is hülye?
ómió
@Aki Én: Nem szedálták még tetves bolsiságodat ott a vigyorgó munkásőr tagozatán, vagy csak még nem hatott?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.