Nem volt rémhírterjesztés Hadházy halottasházas, szentendrei videója. Elutasították az ügyben született feljelentést. A bejelentéseiről ismert Tényi István még január 8-án tett feljelentést különleges jogrend idején nagy nyilvánosság előtt elkövetett rémhírterjesztés miatt. Most a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) azt közölte a Magyar Nemzettel, hogy álláspontjuk szerint nem történt bűncselekmény. A független országgyűlési képviselő úgy reagált a hírre, több ok miatt is tudta, nem fog nyomozást indulni.

A Központi Nyomozó Főügyészség a Magyar Nemzetnek azt írta, nem volt bűncselekmény, hogy Hadházy Ákos képviselő a szentendrei halottasházban, részben nyitott koporsókban fekvő halottakról készült videóra hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán.

Ezt követően több vizsgálat is indult, még aznap közölték, mégsem koronavírus-fertőzésben elhunytak holttesteit mutatta a videó, a felvételen látszó zsúfoltságot nem tapasztalták, de a holttestek tárolására alkalmas két hűtő közül egy nem üzemelt, a nyilvántartások pedig nem pontosak.

A Magyar Nemzet Szentendrén megtudta: a videó napvilágra kerülése utáni napon több holttestet elszállítottak a halottasházból. A lap megkereste azt a fiatalembert is, akiről elterjedt, hogy az ő telefonján készült a videó, de ő azt mondta, nem volt ott a halottasházban a videó készítésekor. A szentendrei nyomozók még vizsgálják a történteket.

Hadházy Ákos Facebook-oldalán erre úgy reagált, a kormányzati propaganda hiába gyalázta, ő tudta, nem fognak „nyomozni”, mert akkor kiderülne, hogy:

a szentendrei nem egyedi eset, a kórházak proszektúráin még méltatlanabb állapotok uralkodtak,

és hazugság volt, hogy biztosan nem voltak koronavírus-fertőzöttek az elhunytak között.

A Párt szócsöve is kénytelen volt megírni, hogy még az ügyészség is elismeri: az igazság nem rémhír! A propaganda persze...

Közzétette: Hadházy Ákos – 2021. január 25., hétfő

A Magyar Nemzet hozzáteszi,

Hadházy a kormány és személyesen Orbán Viktor felelősségét vetette fel a videó miatt, ám bakot lőtt, hiszen

a kérdéses temető és halottasház a baloldal által támogatott szentendrei polgármester, Fülöp Zsolt felelősségi körébe tartozik.

Forrás: 24.hu, Népszava, Magyar Nemzet

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
@Aki Én: Már régen feltérképeztem a fidesz kommunikációs stratégiát.
3 alap van.
és a másik: ha lebuknak, vagy lebukhatnak, azonnal az ellenfelükre fognak mindent és azt harsogják.
Nem véletlenül kellett a médiát így megszállni, mert ez csak agymosás szinten működik, ezt pedig csak médiából jövő kommunikációval érhetik el.
És a 3 alap kifejtve:

"majd 25 éves fidesztaktika alapok mindennek ez a 3 féle panel alapja:

... kiragadnak vagy kreálnak egy olyan mutatót ami a sok szarból kilóg és sikerharsoghatják, az ellenzék hasonló mutatóját pedig a földbe döngölik de névhez, párthoz kötötten . pl gazdaság.
...A másik típus: hogy a fideszre szórt szarból kikeresnek egy olyan szardarabot amit kis farigcsálással csokinak mutatják be mint az ostyát felmutatják, majd azt kezdik ordibálni: hazudsz, nem igaz amit állítottál, és ettől kezdve ha ez egy gyilkos esetében pl a vaj színű zoknit mondtál fehér helyett már rajtad a bélyeg, hazudtál, a gyilkosság nem érdekes, eltörpül a zokni színe mellett. pl. Sárazsadány, nem taggyűlés hanem tagok gyűlése volt anno...
... harmadik ha a fidesz lebukik egy óriás elefánt méretű disznósággal amibe más országban belebukik a kormány, azonnal keresnek, vagy kreálnak az ellenzéknél bármilyen bolhányi megpiszkálható negatívumot, azt elektronmikroszkóppal felnagyitják milliószorosan és attól kezdve a bolha 100x nagyobb mint az elefánt a fidesz gazemberségét elfedik az ellenzékről hazudtakkal."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Szóval, meghazudtad! Tartod az efftársi szintet!
Aki Én
@ómió: Te is megjöttél, idióták legnagyobbika?
Hol dölöngéltél eddig, te félkegyelmű munkásőrnek is hülye?
ómió
@Aki Én: Ez az önmagad másokra hazudása nálad csak-csak nem csillapodik, tetüfi! Ott az elmeosztály munkásőr tagozatán új terápiával még csak nem is kecsegtetnek téged? Ennyire menthetetlen elmebeteg vagy!? De, fel a fejjel, fajkretén! Az efftársaid biztos, annál nagyobb "elismerésben" részesítenek téged!
ESCOBAR
Ha az én hozzátartozómról bárki ilyen videót csinál, felnégyelem!
Aki Én
@ómió: Hol dölöngéltél eddig, te félkegyelmű munkásőrnek is hülye?
ómió
@Aki Én: Nem szedálták még tetves bolsiságodat ott a vigyorgó munkásőr tagozatán, vagy csak még nem hatott?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok