A belügyet azután kérdeztük, hogy olvasónk egy Skoda Superbből kiszálló testőrökkel látta Müller Cecíliát. Rákérdeztünk, hogy esetleg fenyegetéseket kapott-e a tiszti főorvos, vagy mi indokolta a személyvédelmet, de erre nem kaptunk választ. A személyvédelmet a TEK, vagy a Készenléti Rendőrség láthatja el a rendelet szerint. Rákérdeztünk, hogy melyik szerv látja el Müller Cecília védelmét, de erre sem kaptunk választ. Informátorunk azonban készenlétiseket látott a tiszti főorvossal. Müller Cecília hasonlóan magas színvonalú védelmet kaphat a rendelet szerint, mint a miniszterelnök, a miniszterek, a diplomaták, vagy a nemzetközileg védett személyek.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Na hallod. Orbán Viktor magyar hangja a legmagasabb védelmet élvezi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
azt a frissen oltakozott jó testet köll is vigyázni! fideszéknek mindenre fussa...
csak úgy....
@csak úgy...: remélem nem az orbán elvtárs testörsége bánnya...,mert viktort nem szabad örizetlenül hagyni,még egy percre sem...
Nyírfa
@Nyírfa: 18.50

Most vettem észre az értelemzavart a kommentemben. Természetesen nem azért nem ítélte el az orosz rendőrterrort a magyar kormány, mert a gyülekezet- és véleményszabadság szent a számukra, hanem azért, mert az EU többi országa ezt nélkülünk is megtette. Van még kérdés, elvtársak? :D
A többi stimm.
csak úgy....
@Nyírfa: csak nem teccet azt gondolni,hogy viki valamikor is "lefekszik" annak a szemét, unalmas unionak,akik csak a pénzt utalgatják neki, mikor ott a piros pozsgás putyin elvtárs..
Nyírfa
@csak úgy...: Látod, ez a baj. Hogy ez az ország úgy viselkedik, mint egy prosti. Hol ez futtatja, hol az. A kurvákat használják, de feleségnek nem kellenek. Mint ahogy az árulókat is eldobják mint egy ócska rongyot, ha már nem veszik hasznukat. Ilyen mentalitással tiszteletet követelni, abszurd dráma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.