Amikor Kásler Miklós egészségügyért is felelős miniszterként azzal érvelt, hogy "a tízparancsolat megvéd a halálos betegségek 70-80 százalékától", akkor Semjén Zsolt nem szólt főnök-kollégájának, hogy határolódjon el miniszterétől, aki ostobaságokat beszél. Vagy nem tartotta annak?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Semjénnek önmagában semmi erkölcsi alapja, de egyébként a kereszténységgel kapcsolatban felháborodni végképp nincs mire, ő maga a kormányban a hulladékkeresztényeket képviseli.
Gazella
Tömjén az álkeresztény aki lövöldöz állatokra..
kissé felnőttem
rénszarvast ne hozassunk bohóc? lehet hogy megkeresztelték bár nem meggyőző. a pribékjei meg hát szavakat erre ? nem birnák el a nyomda festéket kocsis vagy kanász hozzájuk képest irodalmár. gyülölik a másik embert mert más a nézete véleménye pedig szabad ország? ja rabiga alatt vagyunk.vallásról ezek ne szóljanak mert az porhintés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.