. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke az MKIK Gazdasági Évnyitó című online rendezvényén arról beszélt: tudja, hogy ezt a kijelentést sokan vitatják, de "a számok makacs dolgok". Példaként említette, hogy a beruházások a második legmagasabb szinten vannak az Unión belül, a munkanélküliségi ráta pedig a 4. legkisebb.-- Parragh László felidézte: 2010-ben sokan "megmosolyogták" őket, amikor azt mondták, tíz év alatt egymillió munkahelyet fognak teremteni. Ez szerinte szinte sikerült is, éppen csak a koronavírus-járvány szólt közbe valamelyest. Emlékeztetett, hogy 2016 után meredeken megindult a beruházások növekedése, mint fogalmazott, messze gyorsabban és magasabban, mint az EU28-ak vagy a V4-ek esetében.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ekkora barmot!
Már Románia is lehagyott minket...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Az egy millió munkahely nagyobb része uniós országokban. Ugyanis a kint dolgozókat is számításba veszik a statisztikában. Egy másik része közmunkás. Alacsony bérért többen a multi cégeknél. Ami fix, nőtt az álomtitkárok, megbízottak, állami vízfejek száma!
Tudjuk, mi vagyunk az Unió "három ütemű motorja"! ( Szív, szuszog, és ba...ik menni!)
Gazella
Na igen. Amikor nincsenek munkahelyek ostoba faszi.
simmering73
Ilyen az mikor egy őrült delirium tremensben nyilatkozik.
kereső
Ha Magyarország az "egyik" legjobban teljesitő ország, a maga 9,6%-os költségvetési hiányával, a -12-14 %-os gdp csökkenéssel, akkor milyen a többi?Bár, a negativ eredmény is eredmény- aki jártas egy kicsit a gazdaság világába, az tudja.
Aki Én
Ezeket így bemondják, mindenféle alátámasztás, igazolás nélkül. Aztán jön egy tételes, tényszerű cáfolat, és nem győznek hazudozni.
Yoda69
Ezért kell a sok altalanos iskola végzettségű, mert azok meg beszopjak ezt a maszlagot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.