Úgy tűnik, végre észbe kapott a Veszprémi Rendőr-főkapitányság a Cozma-üggyel kapcsolatban. Ezt mutatja legalábbis, hogy változtattak korábbi álláspontjukon, és elkezdték gyanúsítottként kihallgatni a Sztojka-társaság tagjait. Ám hogy Derzsy Péter, a nyomozás vezetője egy héttel ezelőtt még miért nyilatkozta igen határozottan azt, hogy a másik 24 személy sem a diszkótérben, sem az utcán nem volt résztvevője az eseményeknek, az továbbra is rejtély. Ráadásul a körözések kiadásának ideje is zavaros.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

antonka
egyre jobban kirajzolódik annak a lehetősége, hogy a védelmi pénzekből komoly summa mehetett a "hatóság"-nak, - egyes tagjainak - nem ártana ott is vagyonosodási vizsgálat. miért nem hitték, hogy most már annyira tele a töke a fehér embernek, hogy hátha ezt is el lehet sunnyogni mint a lacházi ügyet. Ugye a francia lány dns vizsgálata 4 nap alatt elkészült. végül is ki van itthon ebben az országban, kit kellene elsősorban védeni és oltallmazni? ezek szerint jobb ha takarodunk franciaországba?
ugyeugye
@antonka: nem is rossz ötlet!
parler au coeur :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.